Tack för din bokning

Blugiallo - skräddarsydda kläder för alla tillfällen

Tack för att du bokat tid hos oss på Blugiallo, vi ser fram emot att träffa dig! Du kommer att få en bokningsbekräftelse via mail med all övergripande information inför ditt besök. Vi gillar att vara så förberedda som vi kan, så att vi på bästa sätt kan anpassa oss efter dina behov och preferenser. Du kan alltid maila oss på event@blugiallo.se om du har specifika önskemål eller funderingar inför ditt besök.

Om du bokat tid för konsultation och beställning så är vårt tips att kika runt i e-handeln och spara de plagg eller outfits som du gillar – på så sätt blir det ännu enklare för oss att hjälpa dig väl på plats. Varmt välkommen önskar teamet på Blugiallo!

Har du skapat ett konto?

Om du inte redan har ett konto hos oss så ber vi dig skapa det här. Kontot är personligt och kommer att fungera som din samlingsplats för dina mått, beställningar, stilpreferenser och mycket annat. När du skapat ett konto får du också automatiskt tillgång till vårt medlemsprogram Sartorial Points (SP) som ger dig förmåner och poäng på alla dina köp hos Blugiallo.

Dina personuppgifter kommer användas för att förbättra din upplevelse på webbplatsen, hantera åtkomst till ditt konto och för andra ändamål som beskrivs i vår integritetspolicy.