Reda startades redan 1865 till följd av Carlo Reda’s passion för textilier och entreprenörskap. Precis som många andra aktörer i Biella så präglas produktionen starkt av tradition och traditionellt hantverk. Samtidigt betonar man teknologisk innovation som ett av företagets viktigaste satsningar. Respekten för miljö och omgivning har också lett till flera viktiga certifikat inom området.

Reda är ett väveri med ett gediget arv och breda kunskapsområden och vi rekommenderar bland annat deras ull- och bomullsväver i hopsack som lämpar sig perfekt för en blazer. De har också en mångd slitstarka ullväver som är utmärkta alternativ för våra baskostymer.

365 plagg

Basplagg

Businessplagg

Enfärgat

Exclusive weave

Höst/Vinterplagg

Lättvikt - basplagg

Naturlig stretch

Slitstark

Strykfri

Travel

Vår/Sommar plagg

Beige

Brun

Grå

Grön

Khaki

Ljusblå

Ljusgrå

Marinblå

Mellanblå

Midnattsblå

Mörkgrå

Off white

Svart

Taupe

Vit

Casual

Blugiallo filter marker

Formellt

Blugiallo filter marker

Smartcasual

Blugiallo filter marker
0 kr 15000kr
kr

Visar alla 1 resultat

Reda startades redan 1865 till följd av Carlo Reda’s passion för textilier och entreprenörskap. Precis som många andra aktörer i Biella så präglas produktionen starkt av tradition och traditionellt hantverk. Samtidigt betonar man teknologisk innovation som ett av företagets viktigaste satsningar. Respekten för miljö och omgivning har också lett till flera viktiga certifikat inom området. Reda är ett väveri med ett gediget arv och breda kunskapsområden och vi rekommenderar bland annat deras ull- och bomullsväver i hopsack som lämpar sig perfekt för en blazer. De har också en mångd slitstarka ullväver som är utmärkta alternativ för våra baskostymer.