Ullfabriken Nesti Onelio grundades på slutet av 50-talet som ett litet, familjedrivet företag i ett förortsområde i den välmående staden Datini där de än idag har sitt huvudkontor. Man har sedan dess producerat högkvalitativa tyger, med fokus på användning av enbart de absolut bästa råmaterialen, så som ren kashmir, mohair, alpacka och den kända, superfina ullkvalitén – ‘virgin wool’.

Vi rekommenderar att kika på våra rockar i ullkvalitéerna från Nesti Onelio då de har en säregen karaktär med en fantastiskt mjuk och rörlig känsla samt att de är extremt tåliga mot vind och kyla.

Ullfabriken Nesti Onelio grundades på slutet av 50-talet som ett litet, familjedrivet företag i ett förortsområde i den välmående staden Datini där de än idag har sitt huvudkontor. Man har sedan dess producerat högkvalitativa tyger, med fokus på användning av enbart de absolut bästa råmaterialen, så som ren kashmir, mohair, alpacka och den kända, superfina ullkvalitén - 'virgin wool'. Vi rekommenderar att kika på våra rockar i ullkvalitéerna från Nesti Onelio då de har en säregen karaktär med en fantastiskt mjuk och rörlig känsla samt att de är extremt tåliga mot vind och kyla.