Ullfabriken Nesti Onelio grundades på slutet av 50-talet som ett litet, familjedrivet företag i ett förortsområde i den välmående staden Datini där de än idag har sitt huvudkontor. Man har sedan dess producerat högkvalitativa tyger, med fokus på användning av enbart de absolut bästa råmaterialen, så som ren kashmir, mohair, alpacka och den kända, superfina ullkvalitén – ‘virgin wool’.

Vi rekommenderar att kika på våra rockar i ullkvalitéerna från Nesti Onelio då de har en säregen karaktär med en fantastiskt mjuk och rörlig känsla samt att de är extremt tåliga mot vind och kyla.

365 plagg

Basplagg

Businessplagg

Enfärgat

Exclusive weave

Höst/Vinterplagg

Lättvikt - basplagg

Naturlig stretch

Slitstark

Strykfri

Travel

Vår/Sommar plagg

Beige

Brun

Grå

Grön

Khaki

Ljusblå

Ljusgrå

Marinblå

Mellanblå

Midnattsblå

Mörkgrå

Off white

Svart

Taupe

Vit

Casual

Blugiallo filter marker

Formellt

Blugiallo filter marker

Smartcasual

Blugiallo filter marker
0 kr 15000kr
kr

Visar alla 1 resultat

Ullfabriken Nesti Onelio grundades på slutet av 50-talet som ett litet, familjedrivet företag i ett förortsområde i den välmående staden Datini där de än idag har sitt huvudkontor. Man har sedan dess producerat högkvalitativa tyger, med fokus på användning av enbart de absolut bästa råmaterialen, så som ren kashmir, mohair, alpacka och den kända, superfina ullkvalitén - 'virgin wool'. Vi rekommenderar att kika på våra rockar i ullkvalitéerna från Nesti Onelio då de har en säregen karaktär med en fantastiskt mjuk och rörlig känsla samt att de är extremt tåliga mot vind och kyla.