Grundat 1924. En av världens främsta leverantörer av exklusiva tyger. Loro Piana är lika med kvalitéer av högsta klass, tillsammans med en framstående italiensk elegans. Företaget är kända för sina high end-tyger såsom Baby Kashmir och Vicuna. Loro Piana är västvärldens största tillverkare av Kashmir och Baby Kashmir. De har också utvecklat Storm system, som är en teknik där Loro Piana sammanstrålar teknisk kunskap och naturfiber för att få en vind- och vattentålig yta som används till framtagning av jackor och rockar.

Loro Piana är en av våra viktigaste tygleverantörer och används för en bred grupp av plagg då kunskapen sträcker sig över såpass många områden. Vi rekommenderar specifikt Storm System kvalitén i våra rockar, deras ull, silke och linneblandning i våra kostymer och den underbara ull-kvalitén i våra vinterrockar.

Grundat 1924. En av världens främsta leverantörer av exklusiva tyger. Loro Piana är lika med kvalitéer av högsta klass, tillsammans med en framstående italiensk elegans. Företaget är kända för sina high end-tyger såsom Baby Kashmir och Vicuna. Loro Piana är västvärldens största tillverkare av Kashmir och Baby Kashmir. De har också utvecklat Storm system, som är en teknik där Loro Piana sammanstrålar teknisk kunskap och naturfiber för att få en vind- och vattentålig yta som används till framtagning av jackor och rockar. Loro Piana är en av våra viktigaste tygleverantörer och används för en bred grupp av plagg då kunskapen sträcker sig över såpass många områden. Vi rekommenderar specifikt Storm System kvalitén i våra rockar, deras ull, silke och linneblandning i våra kostymer och den underbara ull-kvalitén i våra vinterrockar.