Väveri från det klassiska Biella-området i nordvästra Italien. Ferla har en historia av att alltid leverera högkvalitativa och exklusiva tyger med en klassisk och anrik produktion. Signaturplagget för Ferla är Baby Alpaca, vilken återfinns i flera typer av kavaj och kostymtyger av högsta kvalitet. Baby Alpaca är relativt ovanligt, bara 1.5% av all alpackaproduktion har tillåtelse att gå under det samlingsnamnet. Tyget är väldigt mjukt och ger den perfekta balansen mellan informellt och elegant.

Ferla är för oss synonymt med hantverk och deras småskaliga produktion är ett tecken på att exklusivitet är helt centralt. Vi rekommenderar våra ‘Soft Tailoring’ kostymer och kavajer där vi ofta använder mjuka, följsamma Ferla-tyger. Exklusiviteten i ett Ferla-tyg går inte att ta miste på och det plaggen får en unik känsla.

365 plagg

Basplagg

Businessplagg

Enfärgat

Exclusive weave

Höst/Vinterplagg

Lättvikt - basplagg

Naturlig stretch

Slitstark

Strykfri

Travel

Vår/Sommar plagg

Beige

Brun

Grå

Grön

Khaki

Ljusblå

Ljusgrå

Marinblå

Mellanblå

Midnattsblå

Mörkgrå

Off white

Svart

Taupe

Vit

Casual

Blugiallo filter marker

Formellt

Blugiallo filter marker

Smartcasual

Blugiallo filter marker
0 kr 15000kr
kr

Visar alla 2 resultat

Väveri från det klassiska Biella-området i nordvästra Italien. Ferla har en historia av att alltid leverera högkvalitativa och exklusiva tyger med en klassisk och anrik produktion. Signaturplagget för Ferla är Baby Alpaca, vilken återfinns i flera typer av kavaj och kostymtyger av högsta kvalitet. Baby Alpaca är relativt ovanligt, bara 1.5% av all alpackaproduktion har tillåtelse att gå under det samlingsnamnet. Tyget är väldigt mjukt och ger den perfekta balansen mellan informellt och elegant. Ferla är för oss synonymt med hantverk och deras småskaliga produktion är ett tecken på att exklusivitet är helt centralt. Vi rekommenderar våra 'Soft Tailoring' kostymer och kavajer där vi ofta använder mjuka, följsamma Ferla-tyger. Exklusiviteten i ett Ferla-tyg går inte att ta miste på och det plaggen får en unik känsla.