Företaget grundades så sent som 1950 av Giuseppe Angelico. Idag är det sönerna Alberto och Massimo som för familjeföretaget framåt och som har gjort Lanificio Angelico till en pålitlig leverantör av flera olika kvalitéer, så som merinoull och egyptisk bomull.

Företaget lägger stor vikt vid att få fram de bästa råmaterialen och utveckla en expertis som står sig stark. Man spinner själv sina garner för att nå ytterliga kontroll över tillverkningskedjan och erbjuda en hög grad av kvalitativa tyger.

Vi gillar framför allt våra Super 130’s ull kvalitéer från Angelico som används i vår 365-serie för business- och formella kostymer. Vi rekommenderar även Angelicos hopsack-kvalitéer som passar perfekt för en fin udda-kavaj.

365 plagg

Basplagg

Businessplagg

Enfärgat

Exclusive weave

Höst/Vinterplagg

Lättvikt - basplagg

Naturlig stretch

Slitstark

Strykfri

Travel

Vår/Sommar plagg

Beige

Brun

Grå

Grön

Khaki

Ljusblå

Ljusgrå

Marinblå

Mellanblå

Midnattsblå

Mörkgrå

Off white

Svart

Taupe

Vit

Casual

Blugiallo filter marker

Formellt

Blugiallo filter marker

Smartcasual

Blugiallo filter marker
0 kr 15000kr
kr

Visar 1–12 av 16 resultat

Företaget grundades så sent som 1950 av Giuseppe Angelico. Idag är det sönerna Alberto och Massimo som för familjeföretaget framåt och som har gjort Lanificio Angelico till en pålitlig leverantör av flera olika kvalitéer, så som merinoull och egyptisk bomull. Företaget lägger stor vikt vid att få fram de bästa råmaterialen och utveckla en expertis som står sig stark. Man spinner själv sina garner för att nå ytterliga kontroll över tillverkningskedjan och erbjuda en hög grad av kvalitativa tyger. Vi gillar framför allt våra Super 130's ull kvalitéer från Angelico som används i vår 365-serie för business- och formella kostymer. Vi rekommenderar även Angelicos hopsack-kvalitéer som passar perfekt för en fin udda-kavaj.