Företaget grundades så sent som 1950 av Giuseppe Angelico. Idag är det sönerna Alberto och Massimo som för familjeföretaget framåt och som har gjort Lanificio Angelico till en pålitlig leverantör av flera olika kvalitéer, så som merinoull och egyptisk bomull.

Företaget lägger stor vikt vid att få fram de bästa råmaterialen och utveckla en expertis som står sig stark. Man spinner själv sina garner för att nå ytterliga kontroll över tillverkningskedjan och erbjuda en hög grad av kvalitativa tyger.

Vi gillar framför allt våra Super 130’s ull kvalitéer från Angelico som används i vår 365-serie för business- och formella kostymer. Vi rekommenderar även Angelicos hopsack-kvalitéer som passar perfekt för en fin udda-kavaj.

Företaget grundades så sent som 1950 av Giuseppe Angelico. Idag är det sönerna Alberto och Massimo som för familjeföretaget framåt och som har gjort Lanificio Angelico till en pålitlig leverantör av flera olika kvalitéer, så som merinoull och egyptisk bomull. Företaget lägger stor vikt vid att få fram de bästa råmaterialen och utveckla en expertis som står sig stark. Man spinner själv sina garner för att nå ytterliga kontroll över tillverkningskedjan och erbjuda en hög grad av kvalitativa tyger. Vi gillar framför allt våra Super 130's ull kvalitéer från Angelico som används i vår 365-serie för business- och formella kostymer. Vi rekommenderar även Angelicos hopsack-kvalitéer som passar perfekt för en fin udda-kavaj.