Formella kostymer
Formella kostymer ligger oss varmt om hjärtat. Våra formella kostymer, för tillfällen som bröllop, fest eller som businesskostym är i många fall det som våra kunder måttsyr allra först hos oss på Blugiallo. Vår bästa beskrivning för en klassiskt välskräddad, formell kostym brukar vara den att plaggets välskräddade stil och bekvämlighet måste fungera perfekt ihop.

Klassisk och tidlöst
Under vårt sortiment av formella kostymer ligger våra handplockade alternativ.  Dessa ska enkelt ska kunna bäras tillsammans med valfri skjorta och slips. Det viktigaste inom detta området är att kanske låta överdrivna mönster får användas vid andra tillfällen. Vi rekommendear att istället tänka mer åt klassisk blå och grå kostym med ett subtilt enkelt mönster. I regel så är majoriteten av de businesstygerna som vi erbjuder en klassisk super 130’s kvalitet.  Den står för en fin finish strax under 300 gram. Supertalet står för tygets finlek, ett högt supertal innebär en finare och väv som också får lite mer lystrig yta. Värt att tänka på är att ett högt supertal påverka dess slitsyrka också. Föredrar du som kund en mattare väv så kan absolut en super 100’s vara ett bra alternativ.
Rätt designval
På kostymer som vi har under denna kategorin rekommenderar vi att man håller designvalen klassiska. Som designval på kavajens fickor anser vi att raka ficklock är  i vår mening det bästa alternativet. Väl till byxa är en enkel plissering snyggt i kombination med ett metallspänne. Dessa alternativ sätter prägel på formaliteten och en patch-pocket lämpar sig t.ex. bättre på en ledig udda kavaj. Har du fler frågor angående designvalen för en den här typen av plagg, hjälper vi dig mer än gärna!

Formella kostymer Formella kostymer ligger oss varmt om hjärtat. Våra formella kostymer, för tillfällen som bröllop, fest eller som businesskostym är i många fall det som våra kunder måttsyr allra först hos oss på Blugiallo. Vår bästa beskrivning för en klassiskt välskräddad, formell kostym brukar vara den att plaggets välskräddade stil och bekvämlighet måste fungera perfekt ihop. Klassisk och tidlöst Under vårt sortiment av formella kostymer ligger våra handplockade alternativ.  Dessa ska enkelt ska kunna bäras tillsammans med valfri skjorta och slips. Det viktigaste inom detta området är att kanske låta överdrivna mönster får användas vid andra tillfällen. Vi rekommendear att istället tänka mer åt klassisk blå och grå kostym med ett subtilt enkelt mönster. I regel så är majoriteten av de businesstygerna som vi erbjuder en klassisk super 130’s kvalitet.  Den står för en fin finish strax under 300 gram. Supertalet står för tygets finlek, ett högt supertal innebär en finare och väv som också får lite mer lystrig yta. Värt att tänka på är att ett högt supertal påverka dess slitsyrka också. Föredrar du som kund en mattare väv så kan absolut en super 100’s vara ett bra alternativ. Rätt designval På kostymer som vi har under denna kategorin rekommenderar vi att man håller designvalen klassiska. Som designval på kavajens fickor anser vi att raka ficklock är  i vår mening det bästa alternativet. Väl till byxa är en enkel plissering snyggt i kombination med ett metallspänne. Dessa alternativ sätter prägel på formaliteten och en patch-pocket lämpar sig t.ex. bättre på en ledig udda kavaj. Har du fler frågor angående designvalen för en den här typen av plagg, hjälper vi dig mer än gärna!