Skräddarsydd kostym

Blugiallo - skräddarsydda kläder för alla tillfällen

Skräddarsydd kostym för alla tillfällen

Att välja en skräddarsydd kostym har många fördelar men kan ses som alltmer ovanligt då massproduktion tagit över. Men att hitta ett massproducerat formplagg för exakt dina mått, ditt val av tyg, med önskad skärning och kanske dessutom med ett, av dig utvalt, mönster är nästintill omöjligt. Varje val du gör formar ett plagg som lämpar sig bättre för ett specifikt tillfälle eller sammanhang och påverkar plaggets grad av formalitet. Det finns egentligen inga rätt eller fel när det kommer till en skräddarsydd kostym, det viktigaste är att du skapar ett plagg som passar precis din stil och det sammanhang då plagget skall bäras.

Ett felaktig uppfattning är att kostymen är ett formellt plagg, när man egentligen med rätt val kan skapa ett plagg som passar till de flesta tillfällen i livet. Men oavsett om du letar efter ett plagg som passar i jobbet, i festliga sammanhang eller till vardags så krävs det kunskap om allt från tyg till skärning, färgkombination och mönster. För att hitta rätt plagg för just dig så hjälper vi dig med dina val i våra showroom i Stockholm och Borås. Genom att ta dina stilpreferenser och dina mått så skapar vi tillsammans med dig en skräddarsydd kostym som är perfekt för just dig och din livsstil.

Du och ditt plagg i fokus

Det ligger mycket arbete bakom att skapa en perfekt skräddarsydd kostym. Att vi väljer att arbeta personligt och kundnära genom våra showroom är ett självklart val för oss. Främst då vi vill att de plagg du köper hos oss inte enbart skall vara av högsta kvalité och lyfta ditt yttre utan även skall spegla dig och din personlighet. Allt från att hitta den perfekta passformen för axlar, rygg, midja och inte minst byxan till att ärmlängd och sömnad mellan axel och ärm skall sitta på rätt ställe är en självklarhet. Men främst av allt handlar vår idé om just dig och din garderob och då är det viktigt allra viktigast att vi lär känna vem du är som person och känner dina stilpreferenser och vad som passar dig. För det är ju just därför du väljer att vända dig till oss, för att hitta precis rätt plagg för just dig.

Vi vet att det är många beslut att ta och att det kan kännas svårt till en början. Det är därför har vi har utrustat våra showroom med allt från tyger till plagg och accessoarer. Vi tycker det är viktigt att du har möjlighet att se och känna tyget och se andra färdiga plagg med mönster och skärning på plats. Det är också väldigt viktigt att vi får en tydlig bild av din kroppstyp och får möjlighet att mäta dig på rätt sätt för att plagget verkligen skall sitta perfekt. Det är ju trots allt så att en skräddarsydd kostym är ett plagg som skall ta plats i din garderob i många år framöver och då måste varenda detalj kännas helt rätt.

Kostym för olika tillfällen

Något du kan fundera på innan vi hjälper dig i ett av våra showroom är vid vilket tillfälle du främst ämnar att använda din nya kostym. Är detta ett tillfälle då du ofta är i rörelse och på resa så behöver tyget kanske ha lite mer stretch, tänker du använda plagget under sommarmånaderna så behöver tyget andas lite bättre och vara något tunnare och är det ett mer formellt tillfälle som bröllop så behöver vi ha detta i åtanke vid många av valen vi gör tillsammans.

 

Boka en kostnadsfri tid för måttagning redan idag så skapar vi en perfekt skräddarsydd kostym för dig tillsammans.Boka tid