Hos dig eller hos oss?

Anpassade företagsevent

Måttsydda kläder är vårt huvudsakliga kompetensområde men genom åren har vi också lärt oss hur man skräddarsyr riktigt bra event.

Planera en afterwork i sann skräddaranda och samla dina kollegor. Boka vårt showroom och låt våra stilrådgivare hjälpa dig att hitta den perfekta outfiten medan du njuter av lite vin, öl och snacks. Eller stäng ner kontoret för en kväll och låt oss komma till dig.
Det är helt upp till dig.

Hur det går till

Ett privat event har visat sig vara ett perfekt sätt att förkovra sig tyger, designval och plagg tillsammans med dina vänner eller kollegor. Och det har aldrig varit lättare att planera ett. Läs om hur det fungerar nedan och låt oss göra resten.

Step icon

Hör av dig

Skicka ett mail till oss och berätta om dina planer så hjälper vi dig att planera det perfekta eventet, vi börjar med att bestämma datum och plats. Vi är självklart alltid glada att få välkomna dig till vårt showroom men om du föredrar att vara på annan plats tackar vi aldrig nej till en inbjudan.

Step icon

Bjud in gänget

Spread the word! Bjud in så många kollegor/vänner du vill men låt oss veta innan hur många ni blir så vi kan ta med tillräckligt med personal men också för att veta hur många flaskor champagne vi ska öppna. Som handlande kund hos Blugiallo blir du automatiskt medlem i vårt medlemsprogram. Programmet innehåller olika förmåner och där du, genom att arrangera ett event eller bjuda in nya kunder, kan tjäna Giallo Coins som kan användas för din nästa beställning.

Step icon

Njut och ha kul

Nu är du redo att njuta av ett fantastiskt event. Vi kommer att skapa unika måttprofiler för er alla, titta igenom tyger och hitta den perfekta outfiten utifrån era behov och preferenser.