Le Parisien image 1
Le Parisien image 2
Le Parisien image 3

Le Parisien

Lägg till i önskelistan

Denna produkt sys upp utifrån din personliga storlek.

Skapa din unika storlek

17290kr

- +

Produkten är ett hantverk som skapas speciellt för dig - leverans mellan 10:e aug. - 24:e aug. (4-6 veckor).

Skräddarsydd outfit valt för sin avslappnade elegans och självsäkerhet. Denna outfit består av vår sandfrägade ull & kashmir kavaj, grön 2-ply kashmir rundhalströja, ljusblå denim skjorta med one-piece krage och benvita Capolavoro-byxor. Det här är klassisk elegans med en touch av färg. Lekfull skräddarsydd stil när den är som bäst!

Vår skräddarsydda sandfärgade flanellkavaj är tillverkad i ett underbart flanelltyg i ull och cashmere. Helt klart en av våra favoriter för höst och vinter. Tyget kommer att hålla dig tillräckligt varm under de kallare månaderna utan att förlora några stilpoäng, tvärtom faktiskt! Noggrant utvalt från ett av de finaste väverierna, Loro Piana. Kavajen kan stylas både formellt med skjorta och flanellbyxor eller, som vi föredrar, på ett coolt och sportigt sätt

Garnet som används i vår tröja är av 2-ply kashmirkvalitet från den italienska spinnerifabriken Filatura papi fabio, perfekt för lager-på-lager under de kallare månaderna. Vår stickade klädsel produceras i en liten, familjeägd italiensk fabrik med årtionden av hantverkserfarenhet, allt medan vi kombinerar det med 3D-stickningsteknologi som skapar en raffinerad, sömlös look.

Den ljusblå twill-skjortan är den perfekta skjortan för vardagsbruk. Den enkla kragen är vår nya favoritkrage, då den uttrycker mjuk skräddarsydd stil på ett mycket bra sätt.

Capolavoro-byxorna är ett av de mest exklusiva byxorna på Blugiallo; ulltyget är nästan lika mjukt som cashmere men betydligt mer hållbart. Den perfekta byxan att styla med vilken jacka som helst!

Alla dessa plagg kan kombineras på många olika sätt och kan bäras i avslappnade vardagslooker men också i mer formella sammanhang.

Läs mer

Passformsgaranti

Alla våra kläder är måttsydda unikt för dig och kommer därför med en passformsgaranti. Du kan läsa mer om garantin här

Unikt skapade för dig

Vi producerar bara de plagg du faktiskt köper och gör det med unik design och en fantastisk passform för just dig. Bra för dig och ännu bättre för miljön.

Medlemsförmåner

Genom vårt lojalitetsprogram får du alltid kickback när du handlar hos oss eller när du utför handlingar som hjälper oss att växa vår gemenskap. Du kan läsa mer om hur du tjänar ihop Giallo coins på ditt konto.

Personliga konsultationer

Har du frågor eller behöver hjälp? Du är alltid välkommen att boka en kostnadsfri konsultation.

Skötselråd: Häng ut och lufta dina plagg. Undvik kemtvätt eftersom det skadar fibrerna och förkortar livslängden på ditt plagg. Kemtvätta endast vid märkbara fläckar. Om ditt plagg är skrynkligt, använd en steamer försiktigt för att släta ut det.

 Så tar du hand om ditt plagg:

  • Använd en ordentlig galge. En bra galge kommer bevara plaggets form.
  • Låt plagget vila – helst 24 timmar efter att det har använts.
  • Borsta ditt plagg då och då för att ta bort damm.
  • Rotera med plagg i din garderob för att behålla dess hållbarhet.

För ytterligare tips angående klädvård, rekommenderar vi vår artikel ’Klädvård’ som du kan läsa här.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Le Parisien”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Lägg till i önskelistan