The Winemakers vest Lormont blue image 1
The Winemakers vest Lormont blue image 2
The Winemakers vest Lormont blue image 3
The Winemakers vest Lormont blue image 4

The Winemakers vest Lormont blue

Lägg till i önskelistan
Rensa

Vest - size

48
50
52
54

3490kr

- +

Idén till vår ‘Winemakers’-väst kom naturligt till oss under vår resa ‘Entre Bordeaux et l’Atlantique’, med ett glas vin i handen förstås. Under vår Travelouge fick vi möjligheten att träffa flera inspirerande och passionerade lokalinvånare. Ett av dessa minnesvärda möten ägde rum på Chateau D’Aguilhe och det inspirerade oss att leta efter ett tyg som smidigt rör sig mellan vinrankor och slott.

Winemakers-västen är tillverkad i ett högkvalitativt, robust borstat bomullstyg, även känt som mollskinn. Mollskinn, som vanligtvis används till mer lediga skräddade byxor eller chinos, passar otroligt bra för ett ‘året runt’ andra lager. Se vår Winemakers-väst som ett alternativ till en jacka för avslappnade tillfällen som helger eller resor, men också som ett otroligt användbart plagg i vardagliga situationer under arbetsdagen och därefter. Designen är ren och minimalistisk, då vi ser plagget som ett komplement till en rad olika outfits i din garderob. Den rena, raka skärningen ger också möjlighet att bära den som en hybridplagg, där du blandar avslappnade skräddade plagg eller till en denimlook.

Winemakers-västen finns ready-to-wear i två standardfärger, ‘Lormont blå’ och ‘Chateau beige’, med möjlighet att välja ett helt unikt tyg genom vårt Made to order-program. Tveka inte att kontakta oss för att ta reda på mer om de olika alternativen som finns tillgängliga via WhatsApp, Messenger eller vår Chat.

Läs mer

Medlemsförmåner

Genom vårt lojalitetsprogram får du alltid kickback när du handlar hos oss eller när du utför handlingar som hjälper oss att växa vår gemenskap. Du kan läsa mer om hur du tjänar ihop Giallo coins på ditt konto.

Personliga konsultationer

Har du frågor eller behöver hjälp? Du är alltid välkommen att boka en kostnadsfri konsultation.

Skötselråd: Häng ut och lufta dina plagg. Undvik kemtvätt eftersom det skadar fibrerna och förkortar livslängden på ditt ullplagg. Kemtvätta endast vid märkbara fläckar. Om ditt plagg är skrynkligt, använd en steamer försiktigt för att släta ut det.

Så tar du hand om ditt plagg:

  • Använd en ordentlig galge. En bra galge kommer bevara plaggets form.
  • Låt plagget vila – helst 24 timmar efter att det har använts.
  • Borsta ditt ullplagg då och då för att ta bort damm.
  • Rotera med plagg i din garderob för att behålla dess hållbarhet.
  • För ytterligare tips angående klädvård, rekommenderar vi vår artikel ’Klädvård’ som du kan läsa här.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”The Winemakers vest Lormont blue”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  • Gratis returer.

Även tillgänglig som

Lägg till i önskelistan

Matchas väl med