Urban sport coat taupe image 1
Urban sport coat taupe image 2
Urban sport coat taupe image 3

Urban sport coat taupe

Lägg till i önskelistan

Denna produkt sys upp utifrån din personliga storlek.

Skapa din unika storlek

6990kr

- +

Produkten är ett hantverk som skapas speciellt för dig - leverans mellan 10:e aug. - 24:e aug. (4-6 veckor).

Vår Urban sport coat är den perfekta lediga höst- och vinterjackan. Inspirerad av klassiska jaktjackor med skjortkrage, tryckknappar och utanpåliggande fickor. Även om vi gillar att se oss själva som riktiga utomhusmänniskor, är denna tolkning moderniserad och ärlig mot den urbana livsstilen de flesta av oss lever. Men detta betyder inte att den inte tål stryk! Tyget är mycket vattentåligt och jackan har ett avtagbart dunfoder för kallare dagar. Jackan är tillräckligt lång för att få plats med en kavaj under och vi gillar även en lite vidare passform. Eftersom den är mer inriktad på den avslappnade sidan, gillar vi att bära den med ett stickat plagg och ett par flanellbyxor. Det taupefärgade tyget gör det lätt att matcha med det mesta i garderoben, vilket är något vi gillar i ett ytterplagg. Även om den är perfekt för vardaglig användning, fungerar den fortfarande perfekt över en kostym på väg till kontoret. Faktum är att det är ett bra sätt att stå emot väder och vind samtidigt som det ser skarpt ut! Några perfekta kmbinationer att sätta ihop med denna taupe-version skulle vara: en heavy rollneck, vita moleskinbyxor och ett par boots! För en mer formell look skulle vi styla den med en grå flanellkostym, vit- och blårandig skjorta, flanellslips och ett par loafers. Vi erbjuder tre versioner av vår Urban sport coat , två i vattenavvisande flanelltyg och en i ett kraftigt 100 % kamelhår! Men som de flesta av våra produkter kan vi göra den i nästan alla andra tyger på begäran.

Läs mer

Passformsgaranti

Alla våra kläder är måttsydda unikt för dig och kommer därför med en passformsgaranti. Du kan läsa mer om garantin här

Unikt skapade för dig

Vi producerar bara de plagg du faktiskt köper och gör det med unik design och en fantastisk passform för just dig. Bra för dig och ännu bättre för miljön.

Medlemsförmåner

Genom vårt lojalitetsprogram får du alltid kickback när du handlar hos oss eller när du utför handlingar som hjälper oss att växa vår gemenskap. Du kan läsa mer om hur du tjänar ihop Giallo coins på ditt konto.

Personliga konsultationer

Har du frågor eller behöver hjälp? Du är alltid välkommen att boka en kostnadsfri konsultation.

Skötselråd: Häng ut och lufta dina plagg. Undvik kemtvätt eftersom det skadar fibrerna och förkortar livslängden på ditt ullplagg. Kemtvätta endast vid märkbara fläckar. Om ditt plagg är skrynkligt, använd en steamer försiktigt för att släta ut det.

 

Så tar du hand om ditt plagg:

Använd en ordentlig galge. En bra galge kommer bevara plaggets form.
Låt plagget vila – helst 24 timmar efter att det har använts.
Borsta ditt ullplagg då och då för att ta bort damm.
Rotera med plagg i din garderob för att behålla dess hållbarhet.
För ytterligare tips angående klädvård, rekommenderar vi vår artikel ’Klädvård’ som du kan läsa här.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Urban sport coat taupe”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Lägg till i önskelistan