The Sestriere ljusgrå stickad crew neck i kashmir image 1
The Sestriere ljusgrå stickad crew neck i kashmir image 2
The Sestriere ljusgrå stickad crew neck i kashmir image 3

The Sestriere ljusgrå stickad crew neck i kashmir

Lägg till i önskelistan

Denna produkt sys upp utifrån din personliga storlek.

Skapa din unika storlek
Rensa
4090kr

En matig crew neck i 100 % fin kashmir stickad i en kraftig 4-ply konstruktion, med en raglanärm för extra komfort. Även om vi kanske inte skulle bära tröjan i skidbacken (av förklarliga skäl) är den det ultimata plagget för vintersemestern. En crew neck i kashmir är ett klassiskt plagg som du kommer njuta av i många år framöver. Denna ljusgråa variant fungerar mycket bra i alla avslappnade miljöer, men kanske allra bäst framför brasan med en kopp varm choklad i handen. Bär den med ett par mörkgröna byxor i mollskinn och mörkblå rock för en avslappnad look på söndagspromenaden. Alternativt kan du klä upp den med ett par flanellbyxor och en mjuk kavaj i ull och kashmir när tillfälle ges.

 

Läs mer

Passformsgaranti

Alla våra kläder är måttsydda unikt för dig och kommer därför med en passformsgaranti. Du kan läsa mer om garantin här

Unikt skapade för dig

Vi producerar bara de plagg du faktiskt köper och gör det med unik design och en fantastisk passform för just dig. Bra för dig och ännu bättre för miljön.

Medlemsförmåner

Genom vårt lojalitetsprogram får du alltid kickback när du handlar hos oss eller när du utför handlingar som hjälper oss att växa vår gemenskap. Du kan läsa mer om hur du tjänar ihop Giallo coins på ditt konto.

Personliga konsultationer

Har du frågor eller behöver hjälp? Du är alltid välkommen att boka en kostnadsfri konsultation.

Att ta hand om sina kashmirplagg kommer öka deras livslängd dramatiskt samt vidhålla de fina egenskaper som garnet har. Eftersom att animaliska fibrer, så som ull och kashmir, har en naturlig resistens mot fläckar och odör behöver man inte tvätta dem särskilt ofta. Att tvätta dem sällan kommer förlänga dess livslängd samtidigt som det minskar det miljömässiga avtrycket. Att ta han om dina plagg ordentligt är betydligt lättare än vad man kan tro.

Kashmir-vård:

  • Kemtvätta så lite som möjligt. Eftersom att kemikalierna i kemtvätten också dödar de naturliga oljor som ger fibern sina fina egenskaper kommer plaggets livslängd påverkas. Vi rekommenderar att du tvättar dem hemma, både bättre för plagget och miljön.
  • För att inte plaggen ska krympa i tvätten bör du använda ullprogrammet eller handtvätt. Tvätta inte i mer än 30°C.
  • Lägg cederträ i garderoben eller använd cederspray för hålla mal och annat otrevligt borta.
  • När man börjar använda sitt kashmir-plagg är det vanligt att överblivet material eller ”pilling” bildas. Efter 2-3 tvättar kommer kommer garnet ha släppt ifrån sig allt. Under tiden tar du bort allt överblivet material med en av våra ullkammar.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”The Sestriere ljusgrå stickad crew neck i kashmir”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Lägg till i önskelistan

Matchas väl med