Taupe kostym flanell image 1
Taupe kostym flanell image 2
Taupe kostym flanell image 3
Taupe kostym flanell image 4

Taupe kostym flanell

Lägg till i önskelistan

Denna produkt sys upp utifrån din personliga storlek.

Skapa din unika storlek
Rensa
9490kr

Vår måttsydda taupe flanellkostym är gjord i ett underbart flanelltyg med balanserad vikt. Kostymen är en av våra favoriter för höst, vinter och tidig vår. Tyget kommer att hålla dig tillräckligt varm under de kallare månaderna utan att förlora några stilpoäng, tvärtom faktiskt! Noggrant utvald från ett av de finaste väverierna från Biella-regionen i Italien, Vitale Barberis Canonico. Tygets vikt (280gr) gör att kostymen bärs utmärkt under tidig vår samtidigt som den inte är för varm eller kall under vintermånaderna. På så sätt får du mycket användning av din kostym!

Flanellkostymen är dessutom enkel att kombinera med de flesta plagg i din garderob. Vi gillar att bära den med en vit flanellskjorta och en mörkbrun flanellslips eller helt enkelt bära kavajen med ett par vita jeans och en benvit tröja med polokrage i ull kashmir. Tygets matta struktur gör kostymen mångsidig och enkel att delas upp i separata delar. Byxorna är snygga med jordnära toner och mörkare färger ovanpå, som svarta och grå nyanser.

Mångsidigheten i kostymen visas också väl i antalet designalternativ, både som ett formellt plagg och avslappnad “soft tailoring”. För en mer formell kostym, välj jet- eller lockfickor, fullkanvas-konstruktion och sidospännen. För ett mer avslappnat uttryck designa den med utanpåliggande fickor, okonstruerad konstruktion och axlar samt med bälteshällor på byxorna.

Läs mer

Passformsgaranti

Alla våra kläder är måttsydda unikt för dig och kommer därför med en passformsgaranti. Du kan läsa mer om garantin här

Unikt skapade för dig

Vi producerar bara de plagg du faktiskt köper och gör det med unik design och en fantastisk passform för just dig. Bra för dig och ännu bättre för miljön.

Medlemsförmåner

Genom vårt lojalitetsprogram får du alltid kickback när du handlar hos oss eller när du utför handlingar som hjälper oss att växa vår gemenskap. Du kan läsa mer om hur du tjänar ihop Giallo coins på ditt konto.

Personliga konsultationer

Har du frågor eller behöver hjälp? Du är alltid välkommen att boka en kostnadsfri konsultation.

Skötselråd: Häng ut och lufta dina plagg. Undvik kemtvätt eftersom det skadar fibrerna och förkortar livslängden på ditt ullplagg. Kemtvätta endast vid märkbara fläckar. Om ditt plagg är skrynkligt, använd en steamer försiktigt för att släta ut det.

 Så tar du hand om ditt plagg:

  • Använd en ordentlig galge. En bra galge kommer bevara plaggets form.
  • Låt plagget vila – helst 24 timmar efter att det har använts.
  • Borsta ditt ullplagg då och då för att ta bort damm.
  • Rotera med plagg i din garderob för att behålla dess hållbarhet.
  • För ytterligare tips angående klädvård, rekommenderar vi vår artikel ’Klädvård’ som du kan läsa här.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Taupe kostym flanell”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Lägg till i önskelistan