Svarta knästrumpor i silke image 1

Svarta knästrumpor i silke

550kr

9 i lager

- +
Tygkvalité 100% silke
Tygkod 014black
Leveranstid 2-5 dagar

Passformsgaranti

Alla våra kläder är måttsydda unikt för dig och kommer därför med en passformsgaranti. Du kan läsa mer om garantin här

Unikt skapade för dig

Vi producerar bara de plagg du faktiskt köper och gör det med unik design och en fantastisk passform för just dig. Bra för dig och ännu bättre för miljön.

Medlemsförmåner

Genom vårt lojalitetsprogram får du alltid kickback när du handlar hos oss eller när du utför handlingar som hjälper oss att växa vår gemenskap. Du kan läsa mer om hur du tjänar ihop Giallo coins på ditt konto.

Personliga konsultationer

Har du frågor eller behöver hjälp? Du är alltid välkommen att boka en kostnadsfri konsultation.

För att fullborda en formell outfit måste du välja accessoarer på rätt sätt, och ingen outfit är komplett utan ett par ordentliga strumpor! Våra svarta sidenstrumpor är gjorda med stor omsorg och fokus på detaljer i en liten italiensk ateljé. Strumporna är ribbade och knälånga för att säkerställa att du håller dig snygg och bekväm för alla formella evenemang. När du bestämmer dig för vilka strumpor du ska ha till en given outfit måste du vara medveten om vilken färg du ska matcha. Till exempel skulle en outfit bestående av en svart smoking och svarta operapumps helst kombineras med svarta strumpor. Detta par svarta sidenstrumpor passar bra med en formell outfit som en smoking eller en mörk kostym som bärs till ett formellt evenemang. Bärs helst med en svart sko istället för ljusare. Lita på oss, siden gör hela skillnaden! Finns även i benvit kashmir, beige kashmir och en serie merinoalternativ.

Läs mer

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Svarta knästrumpor i silke”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Skapa mått
Lägg till i önskelistan