Skräddarändringar image 1
Skräddarändringar image 2
Skräddarändringar image 3
Skräddarändringar image 4

Skräddarändringar

Lägg till i önskelistan
Rensa
0kr

På Blugiallo är bra passform en självklarhet. Därför anpassas varje plagg du beställer efter dina unika mått. Därför lämnar vi passformsgaranti vid första tillfället du testar på en ny plaggtyp hos oss.
Skulle du inte känna att ditt nya plagg har den passform so utlovats, så hjälper vi dig göra de justeringar som krävs. Men före du tar plagget och går till skräddaren så är det viktigt att du bokar en snabb digital konsultation med oss för att diskutera hur vi kan förbättra ditt plaggs passform. Vi hjälper dig se till att justeringar görs på rätt sätt för att ditt plagg förblir ett Blugiallo-mästerverk, även efter justeringarna.
Är detta ditt första plagg inom den Blugiallo-kategorin? Oroa dig inte för kostnaden för justeringarna. Vi kommer kompensera för de nödvändiga justeringarna.

Läs mer

Medlemsförmåner

Genom vårt lojalitetsprogram får du alltid kickback när du handlar hos oss eller när du utför handlingar som hjälper oss att växa vår gemenskap. Du kan läsa mer om hur du tjänar ihop Giallo coins på ditt konto.

Personliga konsultationer

Har du frågor eller behöver hjälp? Du är alltid välkommen att boka en kostnadsfri konsultation.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Skräddarändringar”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Lägg till i önskelistan