Skjorta satin benvit image 1
Skjorta satin benvit image 2

Skjorta satin benvit

1990kr

Rensa
Create measurements *Alla våra produkter specialbeställs baserat på just dina mått och designval och täcks av vår passformsgaranti.

Benvit skjorta i en mjuk satinväv. Denna skjorta är svårslagen när det kommer till komfort. Tack vare tygets subtila textur har skjortan en fin lyster och snyggt fall. I kombination med en generös passform och avslappnad design skapar det en skjorta som uttrycker avslappnad elegans på ett lyxigt vis. Kombineras snyggt tillsammans med en taupe byxa i tropisk ull för en look som är perfekt för en dejtkväll på stan eller på weekendresan med kompisgänget. Släng på en stickad tröja i bomull och kashmir över axlarna för att addera lite medveten nonchalans. Denna skjortan är designad med one-piece krage för ett stilrent uttryck. Den benvita nyansen gör att skjortan är extra snygg tillsammans med jordnära toner så som brunt, grönt och taupe.

Läs mer
Tygkvalité 100% Bomull
Tygkod SH00230
Leveranstid 5-6 veckor

Passformsgaranti

Alla våra kläder är måttsydda unikt för dig och kommer därför med en passformsgaranti. Du kan läsa mer om garantin här

Unikt skapade för dig

Vi producerar bara de plagg du faktiskt köper och gör det med unik design och en fantastisk passform för just dig. Bra för dig och ännu bättre för miljön.

Medlemsförmåner

Genom vårt lojalitetsprogram får du alltid kickback när du handlar hos oss eller när du utför handlingar som hjälper oss att växa vår gemenskap. Du kan läsa mer om hur du tjänar ihop Giallo coins på ditt konto.

Säsongsneutral

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Skjorta satin benvit”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Har du frågor eller behöver hjälp? Du är alltid välkommen att boka en kostnadsfri konsultation.
Lägg till i önskelistan