Outfit kollektion 22.03 – LOOK 17 image 1

Outfit kollektion 22.03 – LOOK 17

11790kr

Rensa
Tygkvalité 100% Ull / 90% Ull, 10% Kashmir / 100% Ull
Tygkod fln007, K10109, fln009
Leveranstid 5-6 veckor

Skötselråd: Häng ut och lufta dina plagg. Undvik kemtvätt eftersom det skadar fibrerna och förkortar livslängden på ditt plagg. Kemtvätta endast vid märkbara fläckar. Om ditt plagg är skrynkligt, använd en steamer försiktigt för att släta ut det.

 Så tar du hand om ditt plagg:

  • Använd en ordentlig galge. En bra galge kommer bevara plaggets form.
  • Låt plagget vila – helst 24 timmar efter att det har använts.
  • Borsta ditt plagg då och då för att ta bort damm.
  • Rotera med plagg i din garderob för att behålla dess hållbarhet.

För ytterligare tips angående klädvård, rekommenderar vi vår artikel ’Klädvård’ som du kan läsa här.

Passformsgaranti

Alla våra kläder är måttsydda unikt för dig och kommer därför med en passformsgaranti. Du kan läsa mer om garantin här

Unikt skapade för dig

Vi producerar bara de plagg du faktiskt köper och gör det med unik design och en fantastisk passform för just dig. Bra för dig och ännu bättre för miljön.

Medlemsförmåner

Genom vårt lojalitetsprogram får du alltid kickback när du handlar hos oss eller när du utför handlingar som hjälper oss att växa vår gemenskap. Du kan läsa mer om hur du tjänar ihop Giallo coins på ditt konto.

Personliga konsultationer

Har du frågor eller behöver hjälp? Du är alltid välkommen att boka en kostnadsfri konsultation.

Måttsydd outfit utvald för sitt eleganta uttryck och sin mångsidighet. Den består av en mörkgrå flanellkavaj, ett par flanellbyxor i  taupe och en brun turtleneck i ull och kashmir. Fantastiska material kombinerat med en nedtonad färgskala skapar en medveten och uttrycksfull look. Vår kavaj flanellkavaj i mörkgrå är en otroligt elegant och mjuk kavaj som går att bära med det mesta. Tyget har en elegant textur vilket gör den enkel att kombinera med både formella byxor och jeans. Flanellbyxans välbalanserade vikt bidar till ett elegant fall, perfekt för höst, vinter och vår. Garnet som används till den stickade tröjan är en superfin 2-ply ull- och kashmirblandning (naturligt motståndskraftig mot fläckar, oljor och lukt), från den italienska spinneriet Filatura papi fabio, perfekt för lager på lager under de kallare månaderna, men ändå tillräckligt tunn att bära tillsammans med ytterkläder under våren. Våra stickade plagg tillverkas i ett litet, familjeägt italienskt väveri med årtionden av hantverkserfarenhet, allt samtidigt som det kombineras med 3D stickningsteknik som skapar en raffinerad, sömlös look.

Läs mer

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Outfit kollektion 22.03 – LOOK 17”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Skapa mått
Lägg till i önskelistan