Outfit kollektion 22.03 – LOOK 11 image 1
Outfit kollektion 22.03 – LOOK 11 image 2
Outfit kollektion 22.03 – LOOK 11 image 3

Outfit kollektion 22.03 – LOOK 11

Lägg till i önskelistan

Denna produkt sys upp utifrån din personliga storlek.

Skapa din unika storlek
Rensa
13090kr

Måttsydd outfit utvald för sin avslappnade elegans och mångsidighet. Kläderna består av vår bruna ullöverrock, beiga mollskinnsbyxor och en brun turtleneck i ull och kashmir. Den perfekta outfiten för att hålla dig varm och snygg under helgen!

Rockens tyg är utvalt för sin värme och mjuka känsla, avsett för kallare dagar. Våra skräddarsydda överrockar produceras enligt traditionella skräddarprinciper med stort fokus på kvalitet och detaljer. Våra överrockstyger kommer från noggrant valda, välkända väverier i Biella-regionen i norra Italien. Garnet som används till vår turtleneck är en superfin 2-ply ull- och kashmirblandning (naturligt resistent mot fläckar, oljor och lukt), från den italienska spinneriet Filatura papi fabio, perfekt för lager på lager under de kallare månaderna, men ändå tillräckligt tunn för att bäras tillsammans med ytterplagg under våren. Våra stickade plagg tillverkas i ett litet, familjeägt italienskt väveri med årtionden av hantverkserfarenhet, allt samtidigt som det kombineras med 3D stickningsteknik som skapar en raffinerad, sömlös look. Tyngden i byxans mollskinnstyg bidrar till fint fall och är perfekt under höst, vinter och vår. Mollskinn karaktäriseras av sin borstade yta vilket ger byxan en djup och rik textur.

Läs mer

Passformsgaranti

Alla våra kläder är måttsydda unikt för dig och kommer därför med en passformsgaranti. Du kan läsa mer om garantin här

Unikt skapade för dig

Vi producerar bara de plagg du faktiskt köper och gör det med unik design och en fantastisk passform för just dig. Bra för dig och ännu bättre för miljön.

Medlemsförmåner

Genom vårt lojalitetsprogram får du alltid kickback när du handlar hos oss eller när du utför handlingar som hjälper oss att växa vår gemenskap. Du kan läsa mer om hur du tjänar ihop Giallo coins på ditt konto.

Personliga konsultationer

Har du frågor eller behöver hjälp? Du är alltid välkommen att boka en kostnadsfri konsultation.

Skötselråd: Häng ut och lufta dina plagg. Undvik kemtvätt eftersom det skadar fibrerna och förkortar livslängden på ditt plagg. Kemtvätta endast vid märkbara fläckar. Om ditt plagg är skrynkligt, använd en steamer försiktigt för att släta ut det.

 Så tar du hand om ditt plagg:

  • Använd en ordentlig galge. En bra galge kommer bevara plaggets form.
  • Låt plagget vila – helst 24 timmar efter att det har använts.
  • Borsta ditt plagg då och då för att ta bort damm.
  • Rotera med plagg i din garderob för att behålla dess hållbarhet.

För ytterligare tips angående klädvård, rekommenderar vi vår artikel ’Klädvård’ som du kan läsa här.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Outfit kollektion 22.03 – LOOK 11”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Lägg till i önskelistan