Off-white strumpor i kashmir image 1

Off-white strumpor i kashmir

790kr

12 i lager

- +
Tygkvalité 100% kashmir
Tygkod 20300off
Leveranstid 2-5 dagar

Passformsgaranti

Alla våra kläder är måttsydda unikt för dig och kommer därför med en passformsgaranti. Du kan läsa mer om garantin här

Unikt skapade för dig

Vi producerar bara de plagg du faktiskt köper och gör det med unik design och en fantastisk passform för just dig. Bra för dig och ännu bättre för miljön.

Medlemsförmåner

Genom vårt lojalitetsprogram får du alltid kickback när du handlar hos oss eller när du utför handlingar som hjälper oss att växa vår gemenskap. Du kan läsa mer om hur du tjänar ihop Giallo coins på ditt konto.

Personliga konsultationer

Har du frågor eller behöver hjälp? Du är alltid välkommen att boka en kostnadsfri konsultation.

För att fullborda en outfit måste du välja accessoarer på rätt sätt, och ingen outfit är komplett utan ett par ordentliga strumpor! Våra off-white kashmirstrumpor är gjorda med stor omsorg och fokus på detaljer i en liten italiensk ateljé. Strumporna är ribbade och vadlånga för att säkerställa att du håller dig snygg och bekväm när som helst. När du bestämmer dig för vilka strumpor du ska ha till en given outfit måste du vara medveten om vilken färg du ska matcha. Till exempel skulle en outfit bestående av en mörkblå kostym och bruna skor helst kombineras med mörkblå strumpor. Detta par off-white kashmirstrumpor passar bra med beige, grått och brunt. Bärs helst med en lite ljusare sko istället för mörkare. Lita på oss, det gör hela skillnaden! Finns även i beige kashmir, svart siden och en serie merinoalternativ.

Läs mer

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Off-white strumpor i kashmir”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Skapa mått

Finns även i...

Lägg till i önskelistan