Navy chinos i en tung bomullstwill image 1
Navy chinos i en tung bomullstwill image 2

Navy chinos i en tung bomullstwill

2990kr

Rensa
Tygkvalité 99% Bomull, 1% Elastan, 465gr
Tygkod Cotton 015
Leveranstid 5-6 veckor

Bomullsbyxa klädvård: Tvätta inte dina byxor mer än nödvändigt. De mår bäst av att tvättas sällan samt håller passformen bättre då. Att använda en steamer för att ta bort veck och odör är en mycket bra ide.

Såhär tar du hand om dina byxor:

  • Tvätta alltid I rätt temperatur. Vi rekommenderar att du tvättar dem i 30°C som högst.
  • Plan-torka alltid dina denim. Att köra dem I torktumlaren är inte att rekommendera!  För generella råd om klädvård kan du läsa vår artikel om ämnet här.

Passformsgaranti

Alla våra kläder är måttsydda unikt för dig och kommer därför med en passformsgaranti. Du kan läsa mer om garantin här

Unikt skapade för dig

Vi producerar bara de plagg du faktiskt köper och gör det med unik design och en fantastisk passform för just dig. Bra för dig och ännu bättre för miljön.

Medlemsförmåner

Genom vårt lojalitetsprogram får du alltid kickback när du handlar hos oss eller när du utför handlingar som hjälper oss att växa vår gemenskap. Du kan läsa mer om hur du tjänar ihop Giallo coins på ditt konto.

Personliga konsultationer

Har du frågor eller behöver hjälp? Du är alltid välkommen att boka en kostnadsfri konsultation.

Våra måttsydda chinos i ett tungt navy bomullstyg. Helt klart en av våra favoriter för vår, höst och vinter. Byxan kommer att hålla dig bekväm under större delen av året utan att förlora några stilpoäng, tvärtom faktiskt! Tyget är noga utvalt från en av de finaste italienska väverierna, Olimpias. Dessutom är byxan lätt att kombinera med de flesta plagg i din garderob. Vi gillar att bära den tillsammans med en beige soft jacket och en vit stickad crew neck. Alternativt klä upp dem något med en flanellkavaj och en vit skjorta. Vi föredrar att bära dem med en lite vidare passform, i lediga outfits. Tygets matta struktur gör byxorna väldigt mångsidiga och lätta att bära med det mesta i garderoben. Byxorna är blir väldigt välkombinerade med nära jordtoner och mörkare färger, som svart och grå nyanser. Men också med alla nyanser av brunt!

Läs mer

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Navy chinos i en tung bomullstwill”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Skapa mått
Lägg till i önskelistan

Du kanske också gillar …