Mörkgrön kabelstickad turtleneck i kashmir image 1
Mörkgrön kabelstickad turtleneck i kashmir image 2

Mörkgrön kabelstickad turtleneck i kashmir

3990kr

- +
Tygkvalité 100% kashmir
Tygkod KS10062
Leveranstid 5-6 veckor

Att ta hand om sina kashmir och ull plagg kommer öka deras livslängd dramatiskt samt vidhålla de fina egenskaper som garnet har. Eftersom att animaliska fibrer, så som ull och kashmir, har en naturlig resistens mot fläckar och odör behöver man inte tvätta dem särskilt ofta. Att tvätta dem sällan kommer förlänga dess livslängd samtidigt som det minskar det miljömässiga avtrycket. Att ta han om dina plagg ordentligt är betydligt lättare än vad man kan tro.

Silke och Kashmir-vård:

Kemtvätta så lite som möjligt. Eftersom att kemikalierna i kemtvätten också dödar de naturliga oljor som ger fibern sina fina egenskaper kommer plaggets livslängd påverkas. Vi rekommenderar att du tvättar dem hemma, både bättre för plagget och miljön.

Häng upp dina plagg efter användning, helst under natten.

För att inte plaggen ska krympa i tvätten bör du använda ullprogrammet eller handtvätt. Tvätta inte i mer än 30°C.

Håll dina plagg vikta mellan användningar, och inte upphängda på en galge. Den stickade kvaliteten kommer hänga ut sig och bli deformerad.

Lägg ceder trä i garderoben eller använd ceder spray för hålla mal och annat otrevligt borta.

När man börjar använda sitt kashmir-plagg ör det vanligt att överblivet material eller ”pilling” bildas. Efter 2-3 tvättar kommer kommer garnet ha släppt ifrån sig allt, under tiden tar. Man bort allt överblivet material med en av våra ullkammar.

Passformsgaranti

Alla våra kläder är måttsydda unikt för dig och kommer därför med en passformsgaranti. Du kan läsa mer om garantin här

Unikt skapade för dig

Vi producerar bara de plagg du faktiskt köper och gör det med unik design och en fantastisk passform för just dig. Bra för dig och ännu bättre för miljön.

Medlemsförmåner

Genom vårt lojalitetsprogram får du alltid kickback när du handlar hos oss eller när du utför handlingar som hjälper oss att växa vår gemenskap. Du kan läsa mer om hur du tjänar ihop Giallo coins på ditt konto.

Personliga konsultationer

Har du frågor eller behöver hjälp? Du är alltid välkommen att boka en kostnadsfri konsultation.

Mörkgrön kabelstickad turtleneck i kashmir – där tidlös stil möter den oöverträffade värmen av kashmir i en omfamning av kabelstickat! Njut av den lyxiga komforten hos ren kashmir, noggrant kabelstickad för att skapa en textur som är lika stilfull som mysig. Det här är inte bara en turtleneck; det är något uttrycksfullt, en nick till klassisk elegans med en modern twist, presenterad av Blugiallo. Föreställ dig detta: en frisk höstdag, omgiven av naturens rika färger, och din mörkgröna turtleneck håller dig inte bara varm utan lyfter din stil till nya höjder. Det är mer än ett plagg; det är ett vittnesmål om det hantverk och den kärlek vi lägger ner i varje stycke. Tillverkad med högsta precision är denna kabelstickade turtleneck en hyllning till slow fashion. Vi tror på att skapa plagg som överskrider säsonger och trender och blir grundläggande i din garderob i många år framöver. Gå med i skaran av dem som uppskattar konsten att sömlöst blanda komfort och stil. En mörkgrön kabelstickad turtleneck i kashmir uppmanar dig att omfamna värmen av tradition med en modern touch. För elegans går aldrig ur modet!

Läs mer

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Mörkgrön kabelstickad turtleneck i kashmir”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Produktkategorier:

KashmirStickat
Skapa mått
Lägg till i önskelistan