Mörkgrå strumpor i merinoull image 1

Mörkgrå strumpor i merinoull

270kr

11 i lager

- +
Tygkvalité 80% merino, 20% polyamid
Tygkod 004grey
Leveranstid 2-5 dagar

Passformsgaranti

Alla våra kläder är måttsydda unikt för dig och kommer därför med en passformsgaranti. Du kan läsa mer om garantin här

Unikt skapade för dig

Vi producerar bara de plagg du faktiskt köper och gör det med unik design och en fantastisk passform för just dig. Bra för dig och ännu bättre för miljön.

Medlemsförmåner

Genom vårt lojalitetsprogram får du alltid kickback när du handlar hos oss eller när du utför handlingar som hjälper oss att växa vår gemenskap. Du kan läsa mer om hur du tjänar ihop Giallo coins på ditt konto.

Personliga konsultationer

Har du frågor eller behöver hjälp? Du är alltid välkommen att boka en kostnadsfri konsultation.

För att fullborda en outfit måste du välja rätt accessoarer, och ingen outfit är komplett utan ett par ordentliga strumpor! Våra mörkgrå merinostrumpor är gjorda med stor omsorg och fokus på detaljer i en liten italiensk ateljé. Strumporna är ribbade och vadlånga för att säkerställa att du håller dig snygg och bekväm när som helst. När du bestämmer dig för vilka strumpor du ska ha på en given outfit måste du vara medveten om vilken färg du ska matcha. Till exempel skulle en outfit bestående av en mörkgrå kostym och bruna skor helst kombineras med mörkgrå strumpor. Detta par mökrgrå merinostrumpor passar bra med blått, grått och brunt. Bärs helst med en lite mörkare sko istället för ljusare. Lita på oss, det gör hela skillnaden! Finns även i benvit kashmir, beige kashmir, svart siden och en serie merinoalternativ.

Läs mer

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Mörkgrå strumpor i merinoull”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Skapa mått
Lägg till i önskelistan