Mörkblå 14oz selvedge denim image 1
Mörkblå 14oz selvedge denim image 2

Mörkblå 14oz selvedge denim

3190kr

Rensa
Create measurements *Alla våra produkter specialbeställs baserat på just dina mått och designval och täcks av vår passformsgaranti.

Våra mörkblå måttsydda rå-denim, i en tung 14oz selvedge kvalitet. Tillverkade för hand i Veneto, Italien. Bomullsväven ger byxan stadga och en bra slitstyrka, vilket tillåter den att användas i många år. Våra måttsydda denim tillverkas med traditionella skräddar principer av hög precision och noggrannhet, en hörnsten i garderoben hos all män.

Bär dem tillsammans med en blå jersey-skjorta och ett par sneakers för ett riktigt vasst ledigt uttryck. Alternativt till en udda kavaj och en Oxford-skjorta till kontoret. Ett plagg med stor potential till att bäras i en rad olika sammanhang. Ett par måttsydda denim är ett måste i den moderna mannens garderob.

Läs mer
Tygkvalité 100% Bomull, 14oz
Tygkod BDEN008
Plaggets konstruktion Selvedge
Leveranstid 5-6 veckor

Passformsgaranti

Alla våra kläder är måttsydda unikt för dig och kommer därför med en passformsgaranti. Du kan läsa mer om garantin här

Unikt skapade för dig

Vi producerar bara de plagg du faktiskt köper och gör det med unik design och en fantastisk passform för just dig. Bra för dig och ännu bättre för miljön.

Medlemsförmåner

Genom vårt lojalitetsprogram får du alltid kickback när du handlar hos oss eller när du utför handlingar som hjälper oss att växa vår gemenskap. Du kan läsa mer om hur du tjänar ihop Giallo coins på ditt konto.

Exklusivt tyg
Säsongsneutral
Slitstark

Denim klädvård: Tvätta inte dina denim mer än nödvändigt. De mår bäst av att tvättas sällan samt håller passformen bättre då. Att använda en steamer för att ta bort veck och odör är en mycket bra ide.

Såhär tar du hand om dina denim:

  • Tvätta alltid I rätt temperatur. Vi rekommenderar att du tvättar dem i 30°C som högst.
  • Plan-torka alltid dina denim. Att köra dem I torktumlaren är inte att rekommendera!  För generella råd om klädvård kan du läsa vår artikel om ämnet här.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Mörkblå 14oz selvedge denim”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Har du frågor eller behöver hjälp? Du är alltid välkommen att boka en kostnadsfri konsultation.
Lägg till i önskelistan

Du kanske också gillar …