Ljusrosa stickad crew neck i kashmir image 1
Ljusrosa stickad crew neck i kashmir image 2
Ljusrosa stickad crew neck i kashmir image 3
Ljusrosa stickad crew neck i kashmir image 4

Ljusrosa stickad crew neck i kashmir

Lägg till i önskelistan

Denna produkt sys upp utifrån din personliga storlek.

Skapa din unika storlek

3890kr

- +

Inspirationen för vår ikoniska raglan crewneck är enkel och tidlös. Den är en mångsidig tröja som kan bäras året runt och med sin tidlösa design och oöverträffade kvalitet kan den föras vidare över generationer. Vårt kashmirprogram inkluderar de finaste garnen tillgängliga och är noggrant spunna av kashmirexperter, såsom Cariaggi som har över 100 års erfarenhet. Dessa tröjor tillverkas i en liten italiensk ateljé med 3D-stickteknik, vilket minimerar produktionsavfall vilket är helt i linje med våra värderingar på Blugiallo.

Vår raglan crewneck finns tillgänglig som ready-to-wear i vårt signatursnitt med leveranstid på 3-5 arbetsdagar. Vi erbjuder också ett utbud av andra vackra färger som MTO (gjorda på beställning) med en leveranstid på 5-6 veckor. Tveka inte att kontakta oss för att ta reda på mer om de olika alternativen som finns tillgängliga via WhatsApp, Messenger eller via vår Chat.

Läs mer

Passformsgaranti

Alla våra kläder är måttsydda unikt för dig och kommer därför med en passformsgaranti. Du kan läsa mer om garantin här

Unikt skapade för dig

Vi producerar bara de plagg du faktiskt köper och gör det med unik design och en fantastisk passform för just dig. Bra för dig och ännu bättre för miljön.

Medlemsförmåner

Genom vårt lojalitetsprogram får du alltid kickback när du handlar hos oss eller när du utför handlingar som hjälper oss att växa vår gemenskap. Du kan läsa mer om hur du tjänar ihop Giallo coins på ditt konto.

Personliga konsultationer

Har du frågor eller behöver hjälp? Du är alltid välkommen att boka en kostnadsfri konsultation.

Att ta hand om sina kashmir och ull plagg kommer öka deras livslängd dramatiskt samt vidhålla de fina egenskaper som garnet har. Eftersom att animaliska fibrer, så som ull och kashmir, har en naturlig resistens mot fläckar och odör behöver man inte tvätta dem särskilt ofta. Att tvätta dem sällan kommer förlänga dess livslängd samtidigt som det minskar det miljömässiga avtrycket. Att ta han om dina plagg ordentligt är betydligt lättare än vad man kan tro.

Silke och Kashmir-vård:

Kemtvätta så lite som möjligt. Eftersom att kemikalierna i kemtvätten också dödar de naturliga oljor som ger fibern sina fina egenskaper kommer plaggets livslängd påverkas. Vi rekommenderar att du tvättar dem hemma, både bättre för plagget och miljön.

Häng upp dina plagg efter användning, helst under natten.

För att inte plaggen ska krympa i tvätten bör du använda ullprogrammet eller handtvätt. Tvätta inte i mer än 30°C.

Håll dina plagg vikta mellan användningar, och inte upphängda på en galge. Den stickade kvaliteten kommer hänga ut sig och bli deformerad.

Lägg ceder trä i garderoben eller använd ceder spray för hålla mal och annat otrevligt borta.

När man börjar använda sitt kashmir-plagg ör det vanligt att överblivet material eller ”pilling” bildas. Efter 2-3 tvättar kommer kommer garnet ha släppt ifrån sig allt, under tiden tar. Man bort allt överblivet material med en av våra ullkammar.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Ljusrosa stickad crew neck i kashmir”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Lägg till i önskelistan