Ljusblå stickad crew neck i merino image 1
Ljusblå stickad crew neck i merino image 2

Ljusblå stickad crew neck i merino

1790kr

Rensa
Tygkvalité 100% Merinoull
Tygkod K10001
Leveranstid 5-6 veckor

Kemtvätta så lite som möjligt. Eftersom att kemikalierna i kemtvätten också dödar de naturliga oljor som ger fibern sina fina egenskaper kommer plaggets livslängd påverkas. Vi rekommenderar att du tvättar dem hemma, både bättre för plagget och miljön.

Häng upp dina plagg efter användning, helst under natten.

För att inte plaggen ska krympa i tvätten bör du använda ullprogrammet eller handtvätt. Tvätta inte i mer än 30°C.

Håll dina plagg vikta mellan användningar, och inte upphängda på en galge. Den stickade kvaliteten kommer hänga ut sig och bli deformerad.

Lägg ceder trä i garderoben eller använd ceder spray för hålla mal och annat otrevligt borta.

När man börjar använda sitt kashmir-plagg ör det vanligt att överblivet material eller ”pilling” bildas. Efter 2-3 tvättar kommer kommer garnet ha släppt ifrån sig allt, under tiden tar. Man bort allt överblivet material med en av våra ullkammar.

Passformsgaranti

Alla våra kläder är måttsydda unikt för dig och kommer därför med en passformsgaranti. Du kan läsa mer om garantin här

Unikt skapade för dig

Vi producerar bara de plagg du faktiskt köper och gör det med unik design och en fantastisk passform för just dig. Bra för dig och ännu bättre för miljön.

Medlemsförmåner

Genom vårt lojalitetsprogram får du alltid kickback när du handlar hos oss eller när du utför handlingar som hjälper oss att växa vår gemenskap. Du kan läsa mer om hur du tjänar ihop Giallo coins på ditt konto.

Personliga konsultationer

Har du frågor eller behöver hjälp? Du är alltid välkommen att boka en kostnadsfri konsultation.

Vår måttsydda crew neck i ljusblå merino. De mjuka tyget ger plagget en naturlig stretch och ökad bekvämlighet. Lämplig för användning året runt tack vare tygets tjocklek och ullens fina egenskaper. Designad med en raglan axel och muddar för ett ledigt och bekvämt uttryck.

Bär den med ett par traveller byxor och en soft jacket för ett vasst men ledigt uttryck. Vi gillar även att bära den under en ljus kostym för ett mer dressat uttryck, perfekt till våren, se mer av våra kostymer här. Garnet är ett 1-ply merino garn (naturligt resistent mot fläckar och odör), från Italienska Tollegno. Våra stickade plagg produceras i en liten familjeägd ateljé med årtionden av erfarenhet av hantverk och excellens. Deras kunskap kombinerad med en 3D-sticknings metod möjliggör vår söm-lösa konstruktion för maximal komfort.

Läs mer

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Ljusblå stickad crew neck i merino”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Skapa mått
Lägg till i önskelistan