Ljusbeige stickad väst i kashmir image 1
Ljusbeige stickad väst i kashmir image 2

Ljusbeige stickad väst i kashmir

3690kr

Rensa
Tygkvalité 100% kashmir, 2-ply
Tygkod K10044
Leveranstid 5-6 veckor

Att ta hand om sina kashmirplagg kommer öka deras livslängd dramatiskt samt vidhålla de fina egenskaper som garnet har. Eftersom att animaliska fibrer, så som ull och kashmir, har en naturlig resistens mot fläckar och odör behöver man inte tvätta dem särskilt ofta. Att tvätta dem sällan kommer förlänga dess livslängd samtidigt som det minskar det miljömässiga avtrycket. Att ta han om dina plagg ordentligt är betydligt lättare än vad man kan tro.

Kashmir-vård:

  • Kemtvätta så lite som möjligt. Eftersom att kemikalierna i kemtvätten också dödar de naturliga oljor som ger fibern sina fina egenskaper kommer plaggets livslängd påverkas. Vi rekommenderar att du tvättar dem hemma, både bättre för plagget och miljön.
  • För att inte plaggen ska krympa i tvätten bör du använda ullprogrammet eller handtvätt. Tvätta inte i mer än 30°C.
  • Lägg cederträ i garderoben eller använd ceder-spray för hålla mal och annat otrevligt borta.
  • När man börjar använda sitt kashmir-plagg är det vanligt att överblivet material eller ”pilling” bildas. Efter 2-3 tvättar kommer kommer garnet ha släppt ifrån sig allt. Under tiden tar du bort allt överblivet material med en av våra ullkammar.

Passformsgaranti

Alla våra kläder är måttsydda unikt för dig och kommer därför med en passformsgaranti. Du kan läsa mer om garantin här

Unikt skapade för dig

Vi producerar bara de plagg du faktiskt köper och gör det med unik design och en fantastisk passform för just dig. Bra för dig och ännu bättre för miljön.

Medlemsförmåner

Genom vårt lojalitetsprogram får du alltid kickback när du handlar hos oss eller när du utför handlingar som hjälper oss att växa vår gemenskap. Du kan läsa mer om hur du tjänar ihop Giallo coins på ditt konto.

Personliga konsultationer

Har du frågor eller behöver hjälp? Du är alltid välkommen att boka en kostnadsfri konsultation.

Måttsydd stickad väst med halv-zip i ljusbeige 2-ply kashmir. Det mjuka tyget ger en naturlig stretch och extra komfort. Västens strukturerade tyg bidrar till en avslappnad känsla och gör den enkel att kombinera. Bär den tillsammans med ett par beige flanellbyxor för en avslappnad men elegant look. Den stickade västen garanterar att du kommer att hålla dig snygg och extremt bekväm vid alla tillfällen. Garnet som används är en superfin 2-ply kashmirkvalitet (naturligt motståndskraftig mot fläckar, oljor och lukt), från den italienska spinneriet Filatura papi fabio, perfekt som lager under de kallare månaderna, men ändå tunn och tillräckligt ventilerande att bära som en del av ytterplagg under våren. Våra stickade plagg tillverkas i ett litet, familjeägt italienskt väveri med årtionden av hantverkserfarenhet, allt samtidigt som det kombineras med 3D stickningsteknik som skapar en raffinerad, sömlös look.

Läs mer

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Ljusbeige stickad väst i kashmir”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Skapa mått
Lägg till i önskelistan

Du kanske också gillar …