Ljusbeige flanellbyxa image 1
Ljusbeige flanellbyxa image 2
Ljusbeige flanellbyxa image 3

Ljusbeige flanellbyxa

Lägg till i önskelistan

Denna produkt sys upp utifrån din personliga storlek.

Skapa din unika storlek
Rensa
3390kr

Måttsydd ljusbeige flanellbyxa gjord i ett underbart flanelltyg. Absolut en av våra favoriter för höst, vinter och tidig vår. Tyget kommer att hålla dig tillräckligt varm under de kallare månaderna utan att förlora några stilpoäng, tvärtom faktiskt! Noggrant utvald från en av de finaste väverierna från Biella-regionen i Italien, Vitale Barberis Canonico. Tyget har en balanserad vikt (280gr) vilket gör att byxorna fungerar utmärkt att bära även under tidig vår samtidigt som den inte är för varm eller kall under vintermånaderna. På så sätt får du mer användning av dina byxor!

Dessutom är byxan enkel att kombinera med de flesta plagg i din garderob. Vi gillar att bära den med stickad tröja i ull och kashmir samt shirt jacket i flanell. För en mer formell look kombineras byxan med kavaj i samma tyg. Tygets matta struktur gör byxan mångsidig och enkel att kombinera. Byxorna är snygga med jordiga toner och mörkare färger ovanpå, som svart och grå nyanser.

Byxans mångsidighet visas också väl i antalet designalternativ, både som mer formell och avslappnad. För en mer formell look välj sidospännen och 5cm slag. För att bära dem mer avslappnad designa dem med bälteshällor och ett rakt avslut.

Läs mer

Passformsgaranti

Alla våra kläder är måttsydda unikt för dig och kommer därför med en passformsgaranti. Du kan läsa mer om garantin här

Unikt skapade för dig

Vi producerar bara de plagg du faktiskt köper och gör det med unik design och en fantastisk passform för just dig. Bra för dig och ännu bättre för miljön.

Medlemsförmåner

Genom vårt lojalitetsprogram får du alltid kickback när du handlar hos oss eller när du utför handlingar som hjälper oss att växa vår gemenskap. Du kan läsa mer om hur du tjänar ihop Giallo coins på ditt konto.

Personliga konsultationer

Har du frågor eller behöver hjälp? Du är alltid välkommen att boka en kostnadsfri konsultation.

Skötselråd: Häng ut och lufta dina plagg. Undvik kemtvätt eftersom det skadar fibrerna och förkortar livslängden på ditt ullplagg. Kemtvätta endast vid märkbara fläckar. Om ditt plagg är skrynkligt, använd en steamer försiktigt för att släta ut det.

 Så tar du hand om ditt plagg:

  • Använd en ordentlig galge. En bra galge kommer bevara plaggets form.
  • Låt plagget vila – helst 24 timmar efter att det har använts.
  • Borsta ditt ullplagg då och då för att ta bort damm.
  • Rotera med plagg i din garderob för att behålla dess hållbarhet.

För ytterligare tips angående klädvård, rekommenderar vi vår artikel ’Klädvård’ som du kan läsa här.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Ljusbeige flanellbyxa”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Lägg till i önskelistan