Kostym WSL beige image 1
Kostym WSL beige image 2

Kostym WSL beige

10390kr

Rensa
Tygkvalité 70% Ull, 18% silke, 12% linne
Tygkod BLG025
Leveranstid 5-6 veckor

Skötselråd: Häng ut och lufta dina plagg. Undvik kemtvätt eftersom det skadar fibrerna och förkortar livslängden på ditt ullplagg. Kemtvätta endast vid märkbara fläckar. Om ditt plagg är skrynkligt, använd en steamer försiktigt för att släta ut det.

 

Så tar du hand om ditt plagg:

  • Använd en ordentlig galge. En bra galge kommer bevara plaggets form.
  • Låt plagget vila – helst 24 timmar efter att det har använts.
  • Borsta ditt ullplagg då och då för att ta bort damm.
  • Rotera med plagg i din garderob för att behålla dess hållbarhet.
  • För ytterligare tips angående klädvård, rekommenderar vi vår artikel ’Klädvård’ som du kan läsa här.

Passformsgaranti

Alla våra kläder är måttsydda unikt för dig och kommer därför med en passformsgaranti. Du kan läsa mer om garantin här

Unikt skapade för dig

Vi producerar bara de plagg du faktiskt köper och gör det med unik design och en fantastisk passform för just dig. Bra för dig och ännu bättre för miljön.

Medlemsförmåner

Genom vårt lojalitetsprogram får du alltid kickback när du handlar hos oss eller när du utför handlingar som hjälper oss att växa vår gemenskap. Du kan läsa mer om hur du tjänar ihop Giallo coins på ditt konto.

Personliga konsultationer

Har du frågor eller behöver hjälp? Du är alltid välkommen att boka en kostnadsfri konsultation.

Beige kostym i en lyxig ull-, linne- och silkesblandning. Materialblandningen i kombination med tygets beigea nyans skapar en kostym som är perfekt för sommarens bröllop och festligheter. Om vi själva får välja så bärs den kanske allra bäst i närheten av Comosjön i norra Italien. Självklart kombinerat med något gott i glaset och i goda vänners sällskap. För en formell känsla bär du kostymen tillsammans med en krispig vit skjorta och slips. Addera en dubbelknäppt väst som pricken över i:et och du kommer glänsa i en elegant sommarkostym.   Självklart kan du bära kostymen vid mer avslappade tillfällen än bröllop och festligheter. För att tona ner formaliteten byter du enkelt ut skjortan mot en stickad rundhalsad tröja i kashmir och silke. Det fungerar också utmärkt att bära kavaj och byxa separat. Tillsammans med ett par benvita byxor i linne och silkesblandning och stickad polo skapar kavajen en perfekt outfit för cocktailpartyt. Byxan bärs snyggt tillsammans med skjorta och stickat, både på kontoret och semestern.

Läs mer

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Kostym WSL beige”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Skapa mått
Lägg till i önskelistan