Kostym fresco olivgrön image 1
Kostym fresco olivgrön image 2

Kostym fresco olivgrön

12490kr

Rensa
Create measurements *Alla våra produkter specialbeställs baserat på just dina mått och designval och täcks av vår passformsgaranti.

Måttsydd olivgrön kostym i ett fantastisk Fresco-tyg. Kostymen är perfekt att bära under vår, sommar och tidig höst. Fresco är en s.k. "high twist wool" som kännetecknas av sin slit- och skrynkeltålighet. Dessutom är tyget luftigt och andas utomordentligt bra. Denna kostym är perfekt för dig som vill ha något annat än en klassisk mörkblå kostym. För mer formella tillfällen kombinerar du kostymen med en krispig vit royal oxford skjorta och beige slips. Vill du ge ett mer avslappnat intryck bär du kostymen med en stickad polo i bomull och kashmir. Detta är i våra ögon ett utmärkt alternativ för drinken dagen innan den stora bröllopsfesten.   Fresco har en fin textur och matt yta vilket öppnar upp möjligheten att bära kavaj och byxa separat. Kombinera kavajen med sandfärgad polo i bomull och kashmir samt ett par benvita byxor i linne och silkesblandning. Byxan bärs snyggt tillsammans med linneskjorta under årets varmare månader.

Läs mer
Tygkvalité 100% Ull
Tygkod HM510262
Leveranstid 6-7 veckor

Passformsgaranti

Alla våra kläder är måttsydda unikt för dig och kommer därför med en passformsgaranti. Du kan läsa mer om garantin här

Unikt skapade för dig

Vi producerar bara de plagg du faktiskt köper och gör det med unik design och en fantastisk passform för just dig. Bra för dig och ännu bättre för miljön.

Medlemsförmåner

Genom vårt lojalitetsprogram får du alltid kickback när du handlar hos oss eller när du utför handlingar som hjälper oss att växa vår gemenskap. Du kan läsa mer om hur du tjänar ihop Giallo coins på ditt konto.

Säsongsneutral
Skrynkelfri
Slitstark
Vår/Sommar

Skötselråd: Häng ut och lufta dina plagg. Undvik kemtvätt eftersom det skadar fibrerna och förkortar livslängden på ditt ullplagg. Kemtvätta endast vid märkbara fläckar. Om ditt plagg är skrynkligt, använd en steamer försiktigt för att släta ut det.

 

Så tar du hand om ditt plagg:

  • Använd en ordentlig galge. En bra galge kommer bevara plaggets form.
  • Låt plagget vila – helst 24 timmar efter att det har använts.
  • Borsta ditt ullplagg då och då för att ta bort damm.
  • Rotera med plagg i din garderob för att behålla dess hållbarhet.
  • För ytterligare tips angående klädvård, rekommenderar vi vår artikel ’Klädvård’ som du kan läsa här.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Kostym fresco olivgrön”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Har du frågor eller behöver hjälp? Du är alltid välkommen att boka en kostnadsfri konsultation.
Lägg till i önskelistan