Kostym 3-delad WSL beige image 1
Kostym 3-delad WSL beige image 2

Kostym 3-delad WSL beige

12190kr

Rensa
Create measurements *Alla våra produkter specialbeställs baserat på just dina mått och designval och täcks av vår passformsgaranti.

Beige kostym i en lyxig blandning av ull, linne och silke. Blandningen av material i kombination med tygets beigea ton skapar en kostym som är perfekt för sommarens bröllop och fester. Om vi måste välja är den kanske bäst att bära nära Comosjön i norra Italien. Givetvis i kombination med något gott att dricka och i goda vänners lag. För en formell känsla, bär kostymen med en krispig vit skjorta och slips. Lägg till en dubbelknäppt väst som pricken över i:et så glänser du i en elegant sommarkostym.   Självklart kan du bära kostymen vid mer avslappnade tillfällen än bröllop och fester. För att tona ner formaliteten byter du helt enkelt ut skjortan mot en stickad sticka i kashmir och silke. Det fungerar även utmärkt att bära kavajen och byxorna separat. Tillsammans med ett par benvita byxor i linne och silkeblandning och en stickad polo skapar kavajen en perfekt outfit för cocktailpartyt. Byxorna bärs fint tillsammans med skjorta och stickat, både på kontoret och på semestern.

Läs mer
Tygkvalité 70% Ull, 18% silke, 12% linne
Tygkod BLG025
Leveranstid 5-6 veckor

Passformsgaranti

Alla våra kläder är måttsydda unikt för dig och kommer därför med en passformsgaranti. Du kan läsa mer om garantin här

Unikt skapade för dig

Vi producerar bara de plagg du faktiskt köper och gör det med unik design och en fantastisk passform för just dig. Bra för dig och ännu bättre för miljön.

Medlemsförmåner

Genom vårt lojalitetsprogram får du alltid kickback när du handlar hos oss eller när du utför handlingar som hjälper oss att växa vår gemenskap. Du kan läsa mer om hur du tjänar ihop Giallo coins på ditt konto.

Exklusivt tyg
Vår/Sommar

Skötselråd: Häng ut och lufta dina plagg. Undvik kemtvätt eftersom det skadar fibrerna och förkortar livslängden på ditt ullplagg. Kemtvätta endast vid märkbara fläckar. Om ditt plagg är skrynkligt, använd en steamer försiktigt för att släta ut det.

 

Så tar du hand om ditt plagg:

  • Använd en ordentlig galge. En bra galge kommer bevara plaggets form.
  • Låt plagget vila – helst 24 timmar efter att det har använts.
  • Borsta ditt ullplagg då och då för att ta bort damm.
  • Rotera med plagg i din garderob för att behålla dess hållbarhet.
  • För ytterligare tips angående klädvård, rekommenderar vi vår artikel ’Klädvård’ som du kan läsa här.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Kostym 3-delad WSL beige”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Har du frågor eller behöver hjälp? Du är alltid välkommen att boka en kostnadsfri konsultation.
Lägg till i önskelistan