Khaki 5-pocket byxa image 1
Khaki 5-pocket byxa image 2

Khaki 5-pocket byxa

2390kr

Rensa
Tygkvalité 97% Bomull och 3% elastan, 450gr
Tygkod COG023
Plaggets konstruktion 3 by 1
Leveranstid 5-6 veckor

Bomullsbyxa klädvård: Tvätta inte dina byxor mer än nödvändigt. De mår bäst av att tvättas sällan samt håller passformen bättre då. Att använda en steamer för att ta bort veck och odör är en mycket bra ide.

Såhär tar du hand om dina byxor:

  • Tvätta alltid I rätt temperatur. Vi rekommenderar att du tvättar dem i 30°C som högst.
  • Plan-torka alltid dina denim. Att köra dem I torktumlaren är inte att rekommendera!  För generella råd om klädvård kan du läsa vår artikel om ämnet här.

Passformsgaranti

Alla våra kläder är måttsydda unikt för dig och kommer därför med en passformsgaranti. Du kan läsa mer om garantin här

Unikt skapade för dig

Vi producerar bara de plagg du faktiskt köper och gör det med unik design och en fantastisk passform för just dig. Bra för dig och ännu bättre för miljön.

Medlemsförmåner

Genom vårt lojalitetsprogram får du alltid kickback när du handlar hos oss eller när du utför handlingar som hjälper oss att växa vår gemenskap. Du kan läsa mer om hur du tjänar ihop Giallo coins på ditt konto.

Personliga konsultationer

Har du frågor eller behöver hjälp? Du är alltid välkommen att boka en kostnadsfri konsultation.

Våra måttsydda 5-pocket byxor i khaki bomull. Ett perfekt komplement till de mer formella byxorna i garderoben, när bekvämlighet och elegans står i fokus. Dess tyngre bomullstyg är lämpat för användning under hela året och utgör en riktig hörnsten i den lediga garderoben. Tyget kommer från ett av de främsta italienska väverierna, Olimpias. Byxan har ett stort användningsområde och går att matcha med det mesta i garderoben. Vi gillar att bära den som du kan se ovan. Med en vit pike skjorta och ett sneakers. Alternativt med en brun flanellkavaj, en stickad polo och ett par loafers en söndag på stan.

Vi föredrar när de har en något rakare passform och bärs till en ledig outfit. Byxans textur bidrar till att den lätt går att matcha med det mesta, ett måste i den moderna mannens garderob.

Läs mer

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Khaki 5-pocket byxa”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Skapa mått
Lägg till i önskelistan

Du kanske också gillar …