Kavaj Harris tweed brun image 1
Kavaj Harris tweed brun image 2

Kavaj Harris tweed brun

11690kr

Rensa
Tygkvalité 100% Ull, 500 gram
Tygkod HM520140
Plaggets konstruktion Sydd halvkanvas
Leveranstid 5-6 veckor

Skötselråd: Häng ut och lufta dina plagg. Undvik kemtvätt eftersom det skadar fibrerna och förkortar livslängden på ditt ullplagg. Kemtvätta endast vid märkbara fläckar. Om ditt plagg är skrynkligt, använd en steamer försiktigt för att släta ut det.

Så tar du hand om ditt plagg:

  • Använd en ordentlig galge. En bra galge kommer bevara plaggets form.
  • Låt plagget vila – helst 24 timmar efter att det har använts.
  • Borsta ditt ullplagg då och då för att ta bort damm.
  • Rotera med plagg i din garderob för att behålla dess hållbarhet.
  • För ytterligare tips angående klädvård, rekommenderar vi vår artikel ’Klädvård’ som du kan läsa här.

Passformsgaranti

Alla våra kläder är måttsydda unikt för dig och kommer därför med en passformsgaranti. Du kan läsa mer om garantin här

Unikt skapade för dig

Vi producerar bara de plagg du faktiskt köper och gör det med unik design och en fantastisk passform för just dig. Bra för dig och ännu bättre för miljön.

Medlemsförmåner

Genom vårt lojalitetsprogram får du alltid kickback när du handlar hos oss eller när du utför handlingar som hjälper oss att växa vår gemenskap. Du kan läsa mer om hur du tjänar ihop Giallo coins på ditt konto.

Personliga konsultationer

Har du frågor eller behöver hjälp? Du är alltid välkommen att boka en kostnadsfri konsultation.

Måttsydd kavaj i brun tweed utvald för sin mångsidighet. Vår tweed har en väldigt fin textur på grund av sin tjocklek, den har en matt yta som gör att den är väldigt enkel att kombinera och gör den mångsidig. Tweeden är från det brittiska väveriet Huddersfield. Här tillsammans med vår tunga polotröja i sand och benvita jeans för en sofistikerad look. Om du föredrar mer formellt, rekommenderar vi ett par mellangrå fresco byxor och en krisp royal Oxford skjorta. Perfekt för kontoret eller en kväll ute med vännerna. Denna måttsydda kavaj passar perfekt att bära från tidig höst till sen vår. Enligt oss, ett måste i den moderna mannens garderob! Alla våra måttsydda kavajer är producerade enligt de traditionella skräddarprinciperna som fokuserar på kvalitet och detalj. Hantverket kombinerat med noga utvalda tyger skapar tidlösa och lyxiga plagg. Denna produkt tillhör vår kollektion 'The Perpetual Collection'.  The Perpetual Collection är en kollektion av exklusiva, försiktigt utvalda tyger med kvaliteter som representerar exklusivitet, slittålighet och ett hållbart tankesätt. Du kan läsa mer om kollektionen här.

Läs mer

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Kavaj Harris tweed brun”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Skapa mått
Lägg till i önskelistan