Grå skjortjacka flanell image 1
Grå skjortjacka flanell image 2
Grå skjortjacka flanell image 3

Grå skjortjacka flanell

Lägg till i önskelistan

2990kr

- +

Vill du ha något mer avslappnat än en vanlig kavaj men vill inte se för nerklädd ut? Då är vår skjortjacka perfekt för dig. Med bowlingkrage, dubbla bröstfickor med lock och plisseringar. Tillverkad i ett grått flanelltyg som kommer från Biella-regionen i Italien. Perfekt för ett mer avslappnat men elegant uttryck. Vår skjortjacka beskrivs bäst som okonstruerad, ofodrad och mångsidig för alla vardagliga tillfällen. Ett perfekt mellanplagg för att se skarp ut, men utan att nödvändigtvis behöva bära en kavaj. Skjortjackans mångsidighet gör den till en stapelvara i din garderob och blir snabbt en naturlig go-to, och till och med alltid hängandes vid dörren, redo att användas när som helst. Kombineras väl med vår flanellskjorta i sand och denim med jeans för en smart avslappnad look och ett par loafers i mocka för att hitta den perfekta balansen mellan formellt och informellt uttryck. Vi gillar även att bära den med ett par svarta chinos och en svart merinopolo.

Läs mer

Medlemsförmåner

Genom vårt lojalitetsprogram får du alltid kickback när du handlar hos oss eller när du utför handlingar som hjälper oss att växa vår gemenskap. Du kan läsa mer om hur du tjänar ihop Giallo coins på ditt konto.

Personliga konsultationer

Har du frågor eller behöver hjälp? Du är alltid välkommen att boka en kostnadsfri konsultation.

Skötselråd: Häng ut och lufta dina plagg. Undvik kemtvätt eftersom det skadar fibrerna och förkortar livslängden på ditt ullplagg. Kemtvätta endast vid märkbara fläckar. Om ditt plagg är skrynkligt, använd en steamer försiktigt för att släta ut det.

 

Så tar du hand om ditt plagg:

  • Använd en ordentlig galge. En bra galge kommer bevara plaggets form.
  • Låt plagget vila – helst 24 timmar efter att det har använts.
  • Borsta ditt ullplagg då och då för att ta bort damm.
  • Rotera med plagg i din garderob för att behålla dess hållbarhet.
  • För ytterligare tips angående klädvård, rekommenderar vi vår artikel ’Klädvård’ som du kan läsa här.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Grå skjortjacka flanell”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Lägg till i önskelistan