Camelfärgad turtleneck i kashmir image 1
Camelfärgad turtleneck i kashmir image 2

Camelfärgad turtleneck i kashmir

3990kr

- +
Tygkvalité 100% kashmir
Tygkod K10046
Leveranstid 5-6 veckor

Att ta hand om sina kashmir och ull plagg kommer öka deras livslängd dramatiskt samt vidhålla de fina egenskaper som garnet har. Eftersom att animaliska fibrer, så som ull och kashmir, har en naturlig resistens mot fläckar och odör behöver man inte tvätta dem särskilt ofta. Att tvätta dem sällan kommer förlänga dess livslängd samtidigt som det minskar det miljömässiga avtrycket. Att ta han om dina plagg ordentligt är betydligt lättare än vad man kan tro.

Silke och Kashmir-vård:

Kemtvätta så lite som möjligt. Eftersom att kemikalierna i kemtvätten också dödar de naturliga oljor som ger fibern sina fina egenskaper kommer plaggets livslängd påverkas. Vi rekommenderar att du tvättar dem hemma, både bättre för plagget och miljön.

Häng upp dina plagg efter användning, helst under natten.

För att inte plaggen ska krympa i tvätten bör du använda ullprogrammet eller handtvätt. Tvätta inte i mer än 30°C.

Håll dina plagg vikta mellan användningar, och inte upphängda på en galge. Den stickade kvaliteten kommer hänga ut sig och bli deformerad.

Lägg ceder trä i garderoben eller använd ceder spray för hålla mal och annat otrevligt borta.

När man börjar använda sitt kashmir-plagg ör det vanligt att överblivet material eller ”pilling” bildas. Efter 2-3 tvättar kommer kommer garnet ha släppt ifrån sig allt, under tiden tar. Man bort allt överblivet material med en av våra ullkammar.

Passformsgaranti

Alla våra kläder är måttsydda unikt för dig och kommer därför med en passformsgaranti. Du kan läsa mer om garantin här

Unikt skapade för dig

Vi producerar bara de plagg du faktiskt köper och gör det med unik design och en fantastisk passform för just dig. Bra för dig och ännu bättre för miljön.

Medlemsförmåner

Genom vårt lojalitetsprogram får du alltid kickback när du handlar hos oss eller när du utför handlingar som hjälper oss att växa vår gemenskap. Du kan läsa mer om hur du tjänar ihop Giallo coins på ditt konto.

Personliga konsultationer

Har du frågor eller behöver hjälp? Du är alltid välkommen att boka en kostnadsfri konsultation.

Camelfärgad turtleneck i kashmir – där komfort möter lyx i en sömlös omfamning! Svep in dig i den oöverträffade mjukheten hos ren kashmir, skickligt stickad till perfektion av Blugiallo. Det här är inte bara en tröja; det är en upplevelse, ett statement av lyx måttsytt exklusivt för dig. Föreställ dig detta: en kylig kväll, värmen från kashmir som kramar dig försiktigt, och den tidlösa kamelnyansen som lägger till en touch av sofistikering till din stil. Denna turtleneck är inte bara ett måste för de kallar månaderna; den är en symbol för komfort och medveten smak. Tillverkad med noggrann omsorg speglar vår stickade kashmir vårt åtagande för slow fashion. Vi tror på att skapa plagg som inte bara står emot kylan utan också står tidens prövningar. Det är inte bara ett plagg; det är en följeslagare genom säsongerna. Gå med i skaran av dem som förstår att kläder inte bara ska se bra ut utan också kännas bra. Den stickade kashmirtröjan bjuder in dig att uppleva lyxen av enkelhet, att omfamna värme med en touch av elegans. För varför nöja sig med det vanliga när du kan svepa in dig i det extraordinära?

Läs mer

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Camelfärgad turtleneck i kashmir”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Produktkategorier:

KashmirStickat
Skapa mått
Lägg till i önskelistan