Camel crew neck i ull och kashmir image 1
Camel crew neck i ull och kashmir image 2

Camel crew neck i ull och kashmir

2690kr

Rensa
Tygkvalité 90% Ull, 10% Kashmir
Tygkod K101006
Leveranstid 5-6 veckor

Passformsgaranti

Alla våra kläder är måttsydda unikt för dig och kommer därför med en passformsgaranti. Du kan läsa mer om garantin här

Unikt skapade för dig

Vi producerar bara de plagg du faktiskt köper och gör det med unik design och en fantastisk passform för just dig. Bra för dig och ännu bättre för miljön.

Medlemsförmåner

Genom vårt lojalitetsprogram får du alltid kickback när du handlar hos oss eller när du utför handlingar som hjälper oss att växa vår gemenskap. Du kan läsa mer om hur du tjänar ihop Giallo coins på ditt konto.

Personliga konsultationer

Har du frågor eller behöver hjälp? Du är alltid välkommen att boka en kostnadsfri konsultation.

Vår crew neck i en ull och kashmir blandning är stickad i en tung 2-ply konstruktion, med en raglan axel för maximal komfort. En hörnsten i garderoben som du och din familj kommer att glädjas av i generationer. Denna camelfärgade tolkningen fungerar väldigt bra i lediga sammanhang. Bär den tillsammans med ett par tvättade denim och en blå ytterrock en förmiddag på stan. Eller klä upp den med ett par flanellbyxor och en soft jacket när kyla kryper in.

Garnet som används är ett superfint 2-ply kashmir-garn (naturligt resistent mot fläckar och odör), från den Italienska leverantören Filatura papi Fabio. Helt perfekt till alla plagg för de kallare månaderna, men samtidigt praktisk nog att bära som ett ytterplagg på vårkanten. Våra stickade plagg produceras i en liten familjeägd ateljé med årtionden av erfarenhet av hantverk och excellens. Deras kunskap kombinerad med en 3D-sticknings metod möjliggör vår söm-lösa konstruktion för maximal komfort.

Läs mer

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Camel crew neck i ull och kashmir”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Skapa mått
Lägg till i önskelistan