Blå 13oz selvedge denim image 1
Blå 13oz selvedge denim image 2

Blå 13oz selvedge denim

2690kr

Rensa
Tygkvalité 100% Bomull, 13oz
Tygkod WAS014
Plaggets konstruktion Selvedge
Leveranstid 5-6 veckor

Denim klädvård: Tvätta inte dina denim mer än nödvändigt. De mår bäst av att tvättas sällan samt håller passformen bättre då. Att använda en steamer för att ta bort veck och odör är en mycket bra ide.

Såhär tar du hand om dina denim:

  • Tvätta alltid I rätt temperatur. Vi rekommenderar att du tvättar dem i 30°C som högst.
  • Plan-torka alltid dina denim. Att köra dem I torktumlaren är inte att rekommendera!  För generella råd om klädvård kan du läsa vår artikel om ämnet här.

Passformsgaranti

Alla våra kläder är måttsydda unikt för dig och kommer därför med en passformsgaranti. Du kan läsa mer om garantin här

Unikt skapade för dig

Vi producerar bara de plagg du faktiskt köper och gör det med unik design och en fantastisk passform för just dig. Bra för dig och ännu bättre för miljön.

Medlemsförmåner

Genom vårt lojalitetsprogram får du alltid kickback när du handlar hos oss eller när du utför handlingar som hjälper oss att växa vår gemenskap. Du kan läsa mer om hur du tjänar ihop Giallo coins på ditt konto.

Personliga konsultationer

Har du frågor eller behöver hjälp? Du är alltid välkommen att boka en kostnadsfri konsultation.

Våra blå måttsydda denim, i en tung 13oz selvedge kvalitet. Tillverkade för hand i Veneto, Italien. Bomullsväven ger byxan stadga och en bra slitstyrka, vilket tillåter den att användas i många år. Våra måttsydda denim tillverkas med traditionella skräddar principer av hög precision och noggrannhet, en hörnsten i garderoben hos all män.

Bär dem tillsammans med en vit t-shirt och ett par sneakers för ett riktigt vasst ledigt uttryck. Alternativt till en udda kavaj och en Oxford-skjorta till kontoret. Ett plagg med stor potential till att bäras i en rad olika sammanhang. Ett par måttsydda denim är ett måste i den moderna mannens garderob.

Läs mer

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Blå 13oz selvedge denim”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Skapa mått
Lägg till i önskelistan

Du kanske också gillar …