Benvit stickad turtleneck i kashmir image 1
Benvit stickad turtleneck i kashmir image 2
Benvit stickad turtleneck i kashmir image 3

Benvit stickad turtleneck i kashmir

Lägg till i önskelistan

Denna produkt sys upp utifrån din personliga storlek.

Skapa din unika storlek
Rensa
3990kr

Vår turtleneck i 100% kashmir är stickad i en tung 2-ply konstruktion, med en raglan axel för maximal komfort. Även fast vi inte hade burit den i skidbacken (av förklarliga skäl) är den det perfekta plagget till skidsemestern! En hörnsten i garderoben som du och din familj kommer att glädjas av i generationer. Denna benvita tolkningen fungerar väldigt bra i lediga sammanhang. Bär den tillsammans med ett par tvättade denim och en blå ytterrock en förmiddag på stan. Eller klä upp den med ett par flanellbyxor och en soft jacket när kyla kryper in.

Garnet som används är ett superfint 2-ply kashmir-garn (naturligt resistent mot fläckar och odör), från den Italienska leverantören Filatura papi Fabio. Helt perfekt till alla plagg för de kallare månaderna, men samtidigt praktisk nog att bära som ett ytterplagg på vårkanten. Våra stickade plagg produceras i en liten familjeägd ateljé med årtionden av erfarenhet av hantverk och excellens. Deras kunskap kombinerad med en 3D-sticknings metod möjliggör vår söm-lösa konstruktion för maximal komfort.

Läs mer

Passformsgaranti

Alla våra kläder är måttsydda unikt för dig och kommer därför med en passformsgaranti. Du kan läsa mer om garantin här

Unikt skapade för dig

Vi producerar bara de plagg du faktiskt köper och gör det med unik design och en fantastisk passform för just dig. Bra för dig och ännu bättre för miljön.

Medlemsförmåner

Genom vårt lojalitetsprogram får du alltid kickback när du handlar hos oss eller när du utför handlingar som hjälper oss att växa vår gemenskap. Du kan läsa mer om hur du tjänar ihop Giallo coins på ditt konto.

Personliga konsultationer

Har du frågor eller behöver hjälp? Du är alltid välkommen att boka en kostnadsfri konsultation.

Garment care cash

Att ta hand om sina kashmir plagg kommer öka deras livslängd dramatiskt samt vidhålla de fina egenskaper som garnet har. Eftersom att animaliska fibrer, så som ull och kashmir, har en naturlig resistens mot fläckar och odör behöver man inte tvätta dem särskilt ofta. Att tvätta dem sällan kommer förlänga dess livslängd samtidigt som det minskar det miljömässiga avtrycket. Att ta han om dina plagg ordentligt är betydligt lättare än vad man kan tro.

Kashmir-vård:

Kemtvätta så lite som möjligt. Eftersom att kemikalierna i kemtvätten också dödar de naturliga oljor som ger fibern sina fina egenskaper kommer plaggets livslängd påverkas. Vi rekommenderar att du tvättar dem hemma, både bättre för plagget och miljön.

Häng upp dina plagg efter användning, helst under natten.

För att inte plaggen ska akrympa i tvätten bör du använda ullprogrammet eller handtvätt. Tvätta inte i mer än 30°C.

Håll dina plagg vikta mellan användningar, och inte upphängda på en galge. Den stickade kvaliteten kommer hänga ut sig och bli deformerad.

Lägg ceder trä i garderoben eller använd ceder spray för hålla mal och annat otrevligt borta.

När man börjar använda sitt kashmir-plagg ör det vanligt att överblivet material eller ”pilling” bildas. Efter 2-3 tvättar kommer kommer garnet ha släppt ifrån sig allt, under tiden tar. Man bort allt överblivet material med en av våra ullkammar.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Benvit stickad turtleneck i kashmir”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Lägg till i önskelistan