Benvit mössa i kashmir image 1
Benvit mössa i kashmir image 2
Benvit mössa i kashmir image 3
Benvit mössa i kashmir image 4

Benvit mössa i kashmir

Lägg till i önskelistan

749kr

- +

Tillverkas på beställning - leverans mellan 10:e aug. - 24:e aug. (4-6 veckor).

Vår mössa i 100% kashmir är stickad i en tung 4-ply konstruktion för maximal komfort och värme. Ett stilfullt sätt att hålla värmen under de kallare månaderna! En hörnsten i garderoben som du och din familj kommer att glädjas av i generationer.

Garnet som används är ett superfint 4-ply kashmir-garn (naturligt resistent mot fläckar och odör), från den Italienska leverantören Filatura papi Fabio. Helt perfekt till alla plagg för de kallare månaderna, men samtidigt praktisk nog att bära som ett ytterplagg på vårkanten. Våra stickade plagg produceras i en liten familjeägd ateljé med årtionden av erfarenhet av hantverk och excellens. Deras kunskap kombinerad med en 3D-sticknings metod möjliggör vår söm-lösa konstruktion för maximal komfort.

Läs mer

Medlemsförmåner

Genom vårt lojalitetsprogram får du alltid kickback när du handlar hos oss eller när du utför handlingar som hjälper oss att växa vår gemenskap. Du kan läsa mer om hur du tjänar ihop Giallo coins på ditt konto.

Personliga konsultationer

Har du frågor eller behöver hjälp? Du är alltid välkommen att boka en kostnadsfri konsultation.

Att ta hand om sina kashmir plagg kommer öka deras livslängd dramatiskt samt vidhålla de fina egenskaper som garnet har. Eftersom att animaliska fibrer, så som ull och kashmir, har en naturlig resistens mot fläckar och odör behöver man inte tvätta dem särskilt ofta. Att tvätta dem sällan kommer förlänga dess livslängd samtidigt som det minskar det miljömässiga avtrycket. Att ta han om dina plagg ordentligt är betydligt lättare än vad man kan tro.

Kashmir-vård:

Kemtvätta så lite som möjligt. Eftersom att kemikalierna i kemtvätten också dödar de naturliga oljor som ger fibern sina fina egenskaper kommer plaggets livslängd påverkas. Vi rekommenderar att du tvättar dem hemma, både bättre för plagget och miljön.

Häng upp dina plagg efter användning, helst under natten.

För att inte plaggen ska akrympa i tvätten bör du använda ullprogrammet eller handtvätt. Tvätta inte i mer än 30°C.

Håll dina plagg vikta mellan användningar, och inte upphängda på en galge. Den stickade kvaliteten kommer hänga ut sig och bli deformerad.

Lägg ceder trä i garderoben eller använd ceder spray för hålla mal och annat otrevligt borta.

När man börjar använda sitt kashmir-plagg ör det vanligt att överblivet material eller ”pilling” bildas. Efter 2-3 tvättar kommer kommer garnet ha släppt ifrån sig allt, under tiden tar. Man bort allt överblivet material med en av våra ullkammar.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Benvit mössa i kashmir”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Finns även i...

Lägg till i önskelistan