Benvit kabelstickad crewneck i kashmir image 1
Benvit kabelstickad crewneck i kashmir image 2

Benvit kabelstickad crewneck i kashmir

3990kr

- +
Tygkvalité 100% kashmir
Tygkod K10042
Leveranstid 5-6 veckor

Att ta hand om sina kashmir och ull plagg kommer öka deras livslängd dramatiskt samt vidhålla de fina egenskaper som garnet har. Eftersom att animaliska fibrer, så som ull och kashmir, har en naturlig resistens mot fläckar och odör behöver man inte tvätta dem särskilt ofta. Att tvätta dem sällan kommer förlänga dess livslängd samtidigt som det minskar det miljömässiga avtrycket. Att ta han om dina plagg ordentligt är betydligt lättare än vad man kan tro.

Silke och Kashmir-vård:

Kemtvätta så lite som möjligt. Eftersom att kemikalierna i kemtvätten också dödar de naturliga oljor som ger fibern sina fina egenskaper kommer plaggets livslängd påverkas. Vi rekommenderar att du tvättar dem hemma, både bättre för plagget och miljön.

Häng upp dina plagg efter användning, helst under natten.

För att inte plaggen ska krympa i tvätten bör du använda ullprogrammet eller handtvätt. Tvätta inte i mer än 30°C.

Håll dina plagg vikta mellan användningar, och inte upphängda på en galge. Den stickade kvaliteten kommer hänga ut sig och bli deformerad.

Lägg ceder trä i garderoben eller använd ceder spray för hålla mal och annat otrevligt borta.

När man börjar använda sitt kashmir-plagg ör det vanligt att överblivet material eller ”pilling” bildas. Efter 2-3 tvättar kommer kommer garnet ha släppt ifrån sig allt, under tiden tar. Man bort allt överblivet material med en av våra ullkammar.

Passformsgaranti

Alla våra kläder är måttsydda unikt för dig och kommer därför med en passformsgaranti. Du kan läsa mer om garantin här

Unikt skapade för dig

Vi producerar bara de plagg du faktiskt köper och gör det med unik design och en fantastisk passform för just dig. Bra för dig och ännu bättre för miljön.

Medlemsförmåner

Genom vårt lojalitetsprogram får du alltid kickback när du handlar hos oss eller när du utför handlingar som hjälper oss att växa vår gemenskap. Du kan läsa mer om hur du tjänar ihop Giallo coins på ditt konto.

Personliga konsultationer

Har du frågor eller behöver hjälp? Du är alltid välkommen att boka en kostnadsfri konsultation.

Benvit kabelstickad crewneck i kashmir – där sofistikation möter mysig charm i en tidlös omfamning! Fördjupa dig i den rena lyxen av kashmir, snyggt kabelstickad för att skapa en textur som är lika elegant som den är bekväm. Det här är inte bara en tröja; det något uttrycksfullt, en symbol för förfinad smak och tidlös stil, skapat exklusivt för dig av Blugiallo. Föreställ dig detta: en krispig vintermorgon, insvept i den mjuka omfamningen av off-white kashmir, där kabelstickningen tillför en touch av detaljarbete till din outfit. Det handlar inte bara om att hålla sig varm; det handlar om att göra det med grace och flair. Tillverkad med precision och ett åtagande för slow fashion är denna rundhalsade tröja mer än bara ett plagg; det är en utrycksfullhet för konstnärlighet som går in i varje stycke. Vi tror på att skapa tidlösa plagg som överskrider trender och blir grundläggande i din garderob säsong efter säsong. Gå med i skaran av dem som uppskattar samspelet mellan komfort och elegans. Benvit kabelstickad crewneck i kashmir bjuder in dig att njuta av skönheten i enkelhet med en touch av personlig charm. För att sann stil kompromissar aldrig med tiden!

Läs mer

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Benvit kabelstickad crewneck i kashmir”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Produktkategorier:

KashmirStickat
Skapa mått
Lägg till i önskelistan