Benvit byxa twill image 1
Benvit byxa twill image 2

Benvit byxa twill

2990kr

Rensa
Skapa mått
Tygkvalité 100% ull
Tygkod 5668
Leveranstid 5-6 veckor

Skötselråd: Häng ut och lufta dina plagg. Undvik kemtvätt eftersom det skadar fibrerna och förkortar livslängden på ditt ullplagg. Kemtvätta endast vid märkbara fläckar. Om ditt plagg är skrynkligt, använd en steamer försiktigt för att släta ut det.

 Så tar du hand om ditt plagg:

  • Använd en ordentlig galge. En bra galge kommer bevara plaggets form.
  • Låt plagget vila – helst 24 timmar efter att det har använts.
  • Borsta ditt ullplagg då och då för att ta bort damm.
  • Rotera med plagg i din garderob för att behålla dess hållbarhet.

För ytterligare tips angående klädvård, rekommenderar vi vår artikel ’Klädvård’ som du kan läsa här.

Passformsgaranti

Alla våra kläder är måttsydda unikt för dig och kommer därför med en passformsgaranti. Du kan läsa mer om garantin här

Unikt skapade för dig

Vi producerar bara de plagg du faktiskt köper och gör det med unik design och en fantastisk passform för just dig. Bra för dig och ännu bättre för miljön.

Medlemsförmåner

Genom vårt lojalitetsprogram får du alltid kickback när du handlar hos oss eller när du utför handlingar som hjälper oss att växa vår gemenskap. Du kan läsa mer om hur du tjänar ihop Giallo coins på ditt konto.

Personliga konsultationer

Har du frågor eller behöver hjälp? Du är alltid välkommen att boka en kostnadsfri konsultation.

Våra måttsydda byxor i en benvit ullkvalité. Helt klart en av våra favoriter året runt! Byxan är enkel att kombinera med de flesta plagg i din garderob. Detta är helt klart ett nyckelplagg i garderoben som får vilken outfit som helst att 'poppa'. Vi gillar att bära den med stickad turtleneck i burgundy och mörkgrå shirt jacket. Alternativt kan du bära dem med beige kavaj i babykamel och en vit skjorta. Tygets lätt matta struktur gör byxan mycket mångsidig. Byxorna ser bra ut med jordiga toner och mörkare färger ovanpå, som blått, oliv och gråa nyanser. Men också med alla nyanser av brunt och beige! Byxans mångsidighet visas också väl i antalet designalternativ, både formell klädsel och vardagligt avslappnat. För en mer formell look välj sidospännen och 5cm slag. För att bära dem mer avslappnat designa byxorna med bälteshällor och ett rakt avslut. Enligt vår mening bäst lämpad med en lite rakare siluett. När det gäller formalitet öppnar dessa byxor upp för valmöjligheter. De fungerar lika bra med ett stickat plagg som med skjorta och kavaj till ett sommarbröllop (om klädkoden tillåter det!).

Läs mer

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Benvit byxa twill”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Produktkategorier:

Skräddade byxor
Skapa storlek
Lägg till i önskelistan