Benvit 5-pocket byxa i molskinn image 1
Benvit 5-pocket byxa i molskinn image 2
Benvit 5-pocket byxa i molskinn image 3

Benvit 5-pocket byxa i molskinn

Lägg till i önskelistan

Denna produkt sys upp utifrån din personliga storlek.

Skapa din unika storlek

2490kr

- +

Produkten är ett hantverk som skapas speciellt för dig - leverans mellan 10:e aug. - 24:e aug. (4-6 veckor).

Våra måtssydda 5-fickor i benvit molskinn är gjord i ett underbart och tungt tyg. Helt klart en av våra favoriter för höst och vinter. Tyget kommer att hålla dig varm under de kallare månaderna utan att förlora några stilpoäng, tvärtom faktiskt! Tyget är noga utvalt från en av de finaste italienska väverierna, Olimpias. Dessutom är byxan lätt att kombinera med de flesta plagg i din garderob. Vi gillar att bära den som tillsammans med en kashmir rollneck och en brun glencheck-kavaj, eller varför inte klä ner den med en blå t-shirt. Vi föredrar att bära dem med en lite vidare passform, i lediga outfits. Tygets matta struktur gör byxorna väldigt mångsidiga och lätta att bära med det mesta i garderoben. Byxorna är blir väldigt välkombinerade med nära jordtoner och mörkare färger, som svart och grå nyanser. Men också med alla nyanser av brunt!

Läs mer

Passformsgaranti

Alla våra kläder är måttsydda unikt för dig och kommer därför med en passformsgaranti. Du kan läsa mer om garantin här

Unikt skapade för dig

Vi producerar bara de plagg du faktiskt köper och gör det med unik design och en fantastisk passform för just dig. Bra för dig och ännu bättre för miljön.

Medlemsförmåner

Genom vårt lojalitetsprogram får du alltid kickback när du handlar hos oss eller när du utför handlingar som hjälper oss att växa vår gemenskap. Du kan läsa mer om hur du tjänar ihop Giallo coins på ditt konto.

Personliga konsultationer

Har du frågor eller behöver hjälp? Du är alltid välkommen att boka en kostnadsfri konsultation.

Bomullsbyxa klädvård: Tvätta inte dina byxor mer än nödvändigt. De mår bäst av att tvättas sällan samt håller passformen bättre då. Att använda en steamer för att ta bort veck och odör är en mycket bra ide.

Såhär tar du hand om dina byxor:

  • Tvätta alltid I rätt temperatur. Vi rekommenderar att du tvättar dem i 30°C som högst.
  • Plan-torka alltid dina denim. Att köra dem I torktumlaren är inte att rekommendera!  För generella råd om klädvård kan du läsa vår artikel om ämnet här.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Benvit 5-pocket byxa i molskinn”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Lägg till i önskelistan