’Au pay Basque’ unisex kashmircardigan Sebastián rosa image 1
’Au pay Basque’ unisex kashmircardigan Sebastián rosa image 2
’Au pay Basque’ unisex kashmircardigan Sebastián rosa image 3
’Au pay Basque’ unisex kashmircardigan Sebastián rosa image 4

’Au pay Basque’ unisex kashmircardigan Sebastián rosa

Lägg till i önskelistan
Rensa

Stickat - Storlek

48
50
52
54

4990kr

- +

Med inspiration hämtad från människor, platser och givande samtal under vår reseberättelse “Au Pays Basque”, har vi skapat ett unikt plagg som symboliserar komforten, elegansen och det långsamma livet på Côte Basque. En stickad kashmircardigan som kommer i två diskreta signaturfärger, “Guéthary green” eller “Sebastián pink”. Denna cardigan är en flirt med det förflutna, men har samtidigt en given plats i en modern garderob, särskilt för avslappnade vår- och sommaraktiviteter. Designen är unisex, vilket innebär att du kan dela den med en speciell person i ditt liv. Tillverkad av den finaste kashmir från en liten, familjeägd fabrik i norra Italien, är den ett självklart tillskott till din kashmir-garderob för många år framöver.

Vår ‘Au Pay Basque’ cardigan kommer i vårt signatursnitt (ready-to-wear) med en leveranstid på 3-5 arbetsdagar.

Läs mer

Medlemsförmåner

Genom vårt lojalitetsprogram får du alltid kickback när du handlar hos oss eller när du utför handlingar som hjälper oss att växa vår gemenskap. Du kan läsa mer om hur du tjänar ihop Giallo coins på ditt konto.

Personliga konsultationer

Har du frågor eller behöver hjälp? Du är alltid välkommen att boka en kostnadsfri konsultation.

Att ta hand om sina kashmir och ull plagg kommer öka deras livslängd dramatiskt samt vidhålla de fina egenskaper som garnet har. Eftersom att animaliska fibrer, så som ull och kashmir, har en naturlig resistens mot fläckar och odör behöver man inte tvätta dem särskilt ofta. Att tvätta dem sällan kommer förlänga dess livslängd samtidigt som det minskar det miljömässiga avtrycket. Att ta han om dina plagg ordentligt är betydligt lättare än vad man kan tro.

Silke och Kashmir-vård:

Kemtvätta så lite som möjligt. Eftersom att kemikalierna i kemtvätten också dödar de naturliga oljor som ger fibern sina fina egenskaper kommer plaggets livslängd påverkas. Vi rekommenderar att du tvättar dem hemma, både bättre för plagget och miljön.

Häng upp dina plagg efter användning, helst under natten.

För att inte plaggen ska krympa i tvätten bör du använda ullprogrammet eller handtvätt. Tvätta inte i mer än 30°C.

Håll dina plagg vikta mellan användningar, och inte upphängda på en galge. Den stickade kvaliteten kommer hänga ut sig och bli deformerad.

Lägg ceder trä i garderoben eller använd ceder spray för hålla mal och annat otrevligt borta.

När man börjar använda sitt kashmir-plagg ör det vanligt att överblivet material eller ”pilling” bildas. Efter 2-3 tvättar kommer kommer garnet ha släppt ifrån sig allt, under tiden tar. Man bort allt överblivet material med en av våra ullkammar.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”’Au pay Basque’ unisex kashmircardigan Sebastián rosa”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  • Gratis returer.

Även tillgänglig som

Lägg till i önskelistan

Matchas väl med