Måttsydda kläder

Blugiallo - skräddarsydda kläder för alla tillfällen

Måttsydda kläder som passar perfekt

Det är enkelt att hitta kläder idag. I dagens samhälle finns flertalet butiker och många kedjor med hundratals plagg. Det som inte är lika lätt är att hitta kläder som faktiskt passar. Därför erbjuder vi måttsydda kläder. Hos Blugiallo hittar du måttsydda kläder som passar dina preferenser och mått. Vi är din herrekipering på nätet som med hjälp av vår breda kunskap inom herrkonfektion kan guida dig till plagg du kommer att älska i flera år framöver. Vi använder oss enbart av noga utvalda leverantörer, som vi vet kan leverera den nivå av kvalitet vi kräver. Med vår hjälp kan du få exakt den där kostymen eller skjortan du drömmer om. Den som passar perfekt och som håller i flera år framöver. Vi är raka motsatsen till de stora modekedjorna. Vi tror på kvalitét snarare än kvantitet och månar om din personliga kundupplevelse.

Måttsydda kostymer, byxor, skjortor och ytterrockar

Istället för att sy upp kläder som ska passa allas olika mått, låter vi kunden komma till något av våra showrooms i Stockholm eller Borås. Här tar vi dina exakt mått och skickar sedan iväg dina val av material och stilar till våra duktiga skräddare. De syr sedan upp din kostym så att den passar just dig perfekt. Alla våra kläder är alltså måttsydda, något som kan vara svårt att hitta idag. Vi syr upp allt från byxor till skjortor och ytterrockar. Behöver du en ny kavaj till konferensen hjälper vi dig självklart även med det. Hos oss kan du vara säker på att dina måttsydda kläder håller absolut högsta kvalitét. Våra kläder sys upp från bland annat alpaca, flanell eller merino-ull. Allt för att kunna erbjuda våra kunder kvalitét som tål att användas.

Vi hoppas att du vill testa fördelarna med ett måttsytt plagg. Det kan vara svårt att förstå hur mycket det egentligen skiljer på ett färdigsytt plagg (ready to wear) jämfört med något av våra måttsydda plagg (made to measure). Vi hoppas att vi får chansen att få dig att känna dig som en äkta gentleman, och inse skillnaden mellan att handla hos en riktig herrekipering än hos de större kedjorna. Vi lovar att du inte blir besviken.

Bättre hållbarhet

Förr i tiden sydde man upp alla sina kläder hos skräddare, detta gjorde att man fick kläder som passade ens egen kropp perfekt. Självklart höll också kläderna längre när de blev uppsydda av en professionell skräddare som visste vad hen gjorde. Därför tycker vi att måttsydda kläder av kvalitativa material borde vara ett självklart val. Bra för både plånbok och bra för vår miljö. Håller kläderna längre, även om de kostar lite mer i inköp, behöver vi ju faktiskt inte konsumera så mycket material. Detta i sin tur leder till att vi tar hand om vår miljö, något som vi på Blugiallo tycker är väldigt viktigt.

 

Boka en kostnadsfri tid för måttagning så skapar vi perfekta måttsydda kläder för dig.Boka tid