För att ta del av vårt skräddade utbud behöver du som förstagångskund få dina mått registrerade.
Måttagning kan göras på följande två sätt:

Boka tid och träffa våra experter

Träffa en expert i våra showroom eller på någon av våra planerade popup-event. Under den här träffen tar vi dig igenom vår måttagningsprocess, där dina preferenser kombineras med vår expertis för att skapa en helt unik passform för dig.

Via “Boka tid” knappen nedan kan du välja vart du vill träffa oss och ta del av tillgängliga tider.

Boka tid

Online tailoring via mobil kropps-scanning

Har du inte möjlighet att besöka våra showroom? Då är den här tjänsten perfekt för dig. Genom Online Tailoring får du möjlighet att ge oss dina preferenser kring stil och genom scanning direkt i mobilen kan vi samla in dina kroppsmått och förvandla dessa till din personliga passform.

Online Tailoring

FILOSOFI

Kvalité, passform och service i harmoni

För Blugiallo är kvalité en självklarhet. Vi arbetar med världens främsta väverier och våra produkter produceras i enlighet med den italienska skräddarkonstens alla traditioner och regler. Denna kombination gör det möjligt för oss att erbjuda dig som kund det allra bästa.

Vad som är mer specifikt för Blugiallo är att vi alltid utgår från dig som kund. För oss spelar modebranschens föränderliga åsikter om färg, form och snitt mindre roll. Vi tillverkar enbart plagg som är speciellt avsedda för dig. Därför är det dina preferenser, behov och livsstil som är viktigt för oss. Det gäller särskilt när det kommer till passform. Vi tycker att det är grundläggande och utgångspunkten för ett fint plagg.

Hög service är det som knyter ihop vårt koncept. Via vår kundunika approach ser vi till att matcha dina behov med de plagg som funkar bäst för dig.

Skräddarsydda kläder av högsta kvalité
Skräddarsydda kostymer och måttsydda kläder

VISION

21st century tailoring

Vi tror på en framtid där hållbarhet, individuella behov och personlig service står i fokus för våra klädval. Vår vision “21st Century Tailoring” är vårt sätt att lova oss själva och våra kunder att alltid jobba mot att på bästa sätt förena tradition och hantverk med en digital och modern kundupplevelse. Skillnaderna mellan ett färdigsytt plagg (ready to wear) och ett som är måttsytt och individuellt anpassat (made to measure) kan bara upplevas genom att faktiskt ta steget och testa. Läs gärna vidare om hur vår tjänst fungerar och boka en tid för måttagning.