Dags att sätta igång

Step icon

Välj det perfekta plagget

Gå igenom vårt utbud för att hitta det perfekta plagget för dina behov. Med vårt breda utbud av designalternativ och tillsammans med våra experter kommer du att kunna anpassa alla plagg - inte bara för att matcha dina behov utan även dina preferenser och stil.

1
Step icon

Skapa din personliga måttprofil

Alla plagg produceras på beställning och unikt för dig, därför behövs dina mått. Mått kan enkelt skapas med vårt digitala mätverktyg och tar bara en minut (med 98 % noggrannhet med över 10 000 datapunkter), eller på plats i något av våra showroom med hjälp av våra måttexperter.

2
Step icon

Luta dig tillbaka, slappna av och låt oss göra jobbet

När din beställning är satt i produktion behöver du bara luta dig tillbaka och slappna av. Leveranstiden är vanligtvis 5-6 veckor och vi är säkra på att det kommer att vara värt väntan. När dina plagg är klara är du välkommen att boka en avprovning i vårt showroom eller via en digital konsultation där vi kontrollerar att allt är som förväntat. Ibland behövs små justeringar göras men du behöver inte oroa dig. För förstagångsbeställningar (gäller varje produktkategori) ingår alltid vår passformsgaranti.

3

Gör oss sällskap

Bli medlem idag

Du kan vara lugn, vi tar hand om alla. Så fort du har skapat ett konto blir du medlem hos oss och får full tillgång till vårt medlemsprogram. Från din första beställning börjar du tjäna “Giallo Coins” som är vår egna, exklusiva medlemsvaluta. Som en del av Blugiallo-familjen tjänar du ‘Giallo Coins’ när du handlar våra produkter eller när du hjälper oss att utöka familjen på olika sätt.

Passformsgaranti - ingår alltid

Genom vår omfattande skräddarsydda process gör vi alltid vårt bästa för att leverera över förväntningarna. För nya kunder erbjuder vi en passformsgaranti som täcker vissa justeringar (vid behov) gjorda av våra egna skräddare eller en föredragen lokal skräddare.