Kavaj mörkgrön Fresco

(1 kundrecension)

5890kr

Köp

För att handla i vår e-handel ber vi dig besöka ett språk som motsvarar din geografiska position

Måttsydd kavaj i mörkgrön Fresco utvald för sin svala och lätta känsla. Fresco är en s.k. ‘high twist’ ull som bland annat karaktäriseras för sin slitstyrka, skrynkeltålighet och krispiga känsla. En härlig kavaj som kombineras snyggt med våra ljusblåa denim för en smart-casual samt sportig känsla. Tyget tillhör vår kollektion ‘The Perpetual Collection‘. The Perpetual Collection är en samling exklusiva, speciellt utvalda tyger där vi valt ut kvaliteter som representerar exklusivitet, hållbarhet och långsiktighet. Mer om våra kollektioner läser du här.

Väveri: Hardy Minnis
Kollektion The Perpetual Collection
Tygkvalité Ull 'high twist' 295gr/m
Konstruktion Halv-kanvas
Leveranstid 5-6 veckor
Tygkod BLG008

Skötselråd: Häng ut och lufta dina plagg. Undvik kemtvätt då det kan skada ullens naturliga fetter och förkorta livslängden för plagget. Kemtvättas enbart vid synliga fläckar. Använd en steamer för att släta ut och fräscha upp ditt plagg.

Så tar du hand om ditt plagg:

  • Använd en lämplig galge för att behålla fin form på ditt plagg.
  • Lått plagget vila minst 24 timmar mellan användning.
  • Använd en klädborste för att ta bort smuts, damm och hår från dina plagg.
  • Variera vilka plagg du bär för att öka livslängden.

För fler generella tips kring hur du tar hand om dina kläder, läs gärna vår artikel om Klädvård.

1 recension av Kavaj mörkgrön Fresco

  1. Alex (verifierad ägare)

    Valde detta tyg för min andra kavaj från Blugiallo och är mycket nöjd! Fantastiskt krispig fresco-väv som är skrynkeltålig och luftig, men som samtidigt har ett fint fall. Notera att färgen på kavajen inte återges helt korrekt i bilderna. I verkligheten är kavajen något mer militärgrön/olivgrön, dvs har en liten mängd gult i sig. Den är också mycket färgrikare än vad bilderna visar. Detta är inte negativt på något vis- färgen är fortfarande extremt snygg. Men det kan vara bra att tänka på att den ser mörkare/dovare ut på bilderna.

Skriv en recension

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

365 plagg

Plagget fungerar utmärkt att bära året runt, både stilistiskt och avseende vävtyp.

Basplagg

Plagget har mycket breda och mångsidiga egenskaper vilket gör det perfekt som en del av basgarderoben.

Naturlig stretch

Vävtypen har egenskaper som skapar en mjuk och rörlig stretch-känsla i plagget.

Slitstark

Plagget består av en av våra mest slitstarka väver.
  • Dela den här produkten:
Sartorial Points som den här produkten genererar:
+ 295

Hantverk & kvalité

Våra kavajers uppbyggnad

Samtliga av våra kavajer tillverkas enligt hantverksmässiga skräddartraditioner med stor kunskap och öga för detaljer. Allt för att skapa ett så hållbart och långsiktigt plagg som möjligt till dig som bär Blugiallo. En central del för kvalitén i en kavaj är dess uppbyggnad eller “konstruktion”. Läs gärna mer om våra konstruktioner här.

Måttagning & Leverans

Passformsgaranti

Som ny kund omfattas du alltid av vår unika passformsgaranti. Om ditt plagg mot förmodan behöver justeras så ser vi till att ordna ändringar på befintligt plagg, samt uppdaterar dina mått i våra system för framtida ordrar. Du kan läsa mer om vår passformsgaranti under leverans & villkor. Om det är första gången du beställer ett måttsytt plagg så rekommenderar vi också att du tar del av vår guide avseende förväntningar & leverans.

Service

Har du andra frågor?

Vårt team hjälper dig med alla typer av frågor och råd inför ditt köp. Kontakta oss gärna via event@blugiallo.com, chatt eller på 033-13 10 00 för rådgivning om mått, konsultation kring design och tyger, eller om du undrar över något annat inför ditt köp.

Komplementera med dessa

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få senaste nytt, tips och erbjudanden från oss.