Tygfolder bas 365

Folder med 28st speciellt utvalda tyg-prover (7x7cm) för kostymer, skjortor, kavajer, byxor och rockar. Foldern skickas hem till dig och innehåller ett exklusivt urval av tyger som vi handplockat för att passa in i en välsorterad basgarderob - våra favoritplagg helt enkelt. Dessutom tillhör tygerna vårt '365' segment vilket innebär att de finns tillgängliga året runt och enkelt går att komplettera. Foldern är perfekt för dig som är nyfiken på våra kvalitéer, för dig som vill bygga en bra basgarderob, eller som befintlig kund där du kan komplettera garderoben i lugn och ro hemifrån.

Folderns värde:

Du kan 'växla in' foldern till ett värde av 300kr (rabatt som läggs till ditt konto vid köp av folder) då du lägger en beställning online. Du kan även ge foldern vidare till en vän som även han erhåller 300kr rabatt vid en första beställning av våra skräddade plagg (kostym, skjorta, kavaj, byxa, rock, jeans). För nya kunder gäller rabatten både online och i våra showroom.

Användande av tygproverna och tillhörande tyg-koder:

1. Klicka på 'Designa ditt plagg' i vår shop. 2. Välj det plagg du är intresserad av att skapa 3. Designa plagget och använd tygkoden i foldern Läs mer om tygerna i vår folder.  

Leveranstid 2-3 dagar

För att handla i vår e-handel ber vi dig besöka ett språk som motsvarar din geografiska position

  • Dela den här produkten:

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Tygfolder bas 365”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *