Skjorta ljusblå royal oxford

(2 kundrecensioner)

1590kr

Köp

För att handla i vår e-handel ber vi dig besöka ett språk som motsvarar din geografiska position

Måttsydd ljusblå royal oxford skjorta. Royal oxford kvalitén ger en fin struktur såväl som elegant lyster. Dessa egenskaper gör att skjortan fungerar i både formella och mer informella sammanhang. Kombineras snyggt tillsammans med mörkblå traveller hopsack kostym för en semi-formell outfit, eller med mellangrå Fresco-byxa för en avslappnad känsla. Tyget är en two-fold (dubbeltvinnad) kvalitetsbomull, vilket är standard för samtliga av våra skjortor. Knappar i pärlemor.

Kollektion The Essential Collection
Tygkvalité Two fold bomull 180g
Leveranstid 5-6 veckor
Tygkod SH00143

Skötselråd: Tvätta inte din skjorta mer än nödvändigt och bara när den är smutsig. Använd en steamer för att släta ut skjortan och få bort oönskad lukt.

 

Så tar du hand om ditt plagg:

 • Tvätta din skjorta i rätt temperatur. Vi rekommenderar max 30°
 • Bestäm temperaturen baserat på hur smutsig skjortan är. En lägre temperatur är skonsammare för både skjortan och miljön.
 • Låt skjortan torka på galge. Vi rekommenderar inte torktumlare.
 • Använd deodorant utan aluminium för att minska risken för gula fläckar.

För fler generella tips kring hur du tar hand om dina kläder, läs gärna vår artikel om Klädvård.

2 recensioner av Skjorta ljusblå royal oxford

 1. Victor

  Grymt nöjd med oxfordskjortorna, fin kvalité och grymma mått!

 2. Elias Nilsson (verifierad ägare)

  Sitter som en smäck! Härlig lyster i tyget som tillåter en att bära skjortan till såväl businesskavaj som uppkavlad till sommarbrallorna.

Skriv en recension

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

365 plagg

Plagget fungerar utmärkt att bära året runt, både stilistiskt och avseende vävtyp.

Basplagg

Plagget har mycket breda och mångsidiga egenskaper vilket gör det perfekt som en del av basgarderoben.

Businessplagg

Ett plagg/outfit med lite mer formell form och stil, vilket gör att det passar utmärkt både till jobbet i vardagen och vid affärsmöten.
 • Dela den här produkten:
Sartorial Points som den här produkten genererar:
+ 80

Hantverk & Kvalité

Våra skjorttyger

Våra skjortor tillverkas efter hantverksmässiga principer, med stor hänsyn till kvalité och detaljer. Detta är viktigt för att skapa ett så hållbart och långsiktigt plagg som möjligt för dig som bär Blugiallo. För att kunna producera en skjorta som passar varje bärare unikt, är skjorttyget också en viktig del. Vi arbetar uteslutande med Europas främsta tygproducenter och kvalitén i våra skjorttyger är alltid kompromisslös. Har du frågor eller funderingar avseende våra kvalitéer – hör gärna av dig till oss så berättar vi mer!

Måttagning & Leverans

Passformsgaranti

Som ny kund omfattas du alltid av vår unika passformsgaranti. Om ditt plagg mot förmodan behöver justeras så ser vi till att ordna ändringar på befintligt plagg, samt uppdaterar dina mått i våra system för framtida ordrar. Du kan läsa mer om vår passformsgaranti under leverans & villkor. Om det är första gången du beställer ett måttsytt plagg så rekommenderar vi också att du tar del av vår guide avseende förväntningar & leverans.

Service

Har du andra frågor?

Vårt team hjälper dig med alla typer av frågor och råd inför ditt köp. Kontakta oss gärna via event@blugiallo.com, chatt eller på 033-13 10 00 för rådgivning om mått, konsultation kring design och tyger, eller om du undrar över något annat inför ditt köp.

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få senaste nytt, tips och erbjudanden från oss.