Skjorta ljusblå bomull linne

(1 kundrecension)

1590kr

Köp

För att handla i vår e-handel ber vi dig besöka ett språk som motsvarar din geografiska position

Måttsydd ljusblå skjorta i bomull och linnekvalitet. Bomull och linneblandningen bidrar till skjortans svala och luftiga känsla, perfekt under vår och sommarhalvåret. Tygets matta textur lämpar sig bäst för mer informella sammanhang. Bär tillsammans med en sandfärgad linnekostym för en snygg formell outfit. För en ledigare outfit kombineras skjortan med ett par jeans. Tyget är en two-fold (dubbeltvinnad) kvalitetsbomull, vilket är standard för samtliga av våra skjortor. Knappar i pärlemor.

Kollektion The Essential Collection
Tygkvalité Bomull/linne 180g
Leveranstid 5-6 veckor
Tygkod SH00163

Skötselråd: Tvätta inte din skjorta mer än nödvändigt och bara när den är smutsig. Använd en steamer för att släta ut skjortan och få bort oönskad lukt.

 

Så tar du hand om ditt plagg:

  • Tvätta din skjorta i rätt temperatur. Vi rekommenderar max 30°
  • Bestäm temperaturen baserat på hur smutsig skjortan är. En lägre temperatur är skonsammare för både skjortan och miljön.
  • Låt skjortan torka på galge. Vi rekommenderar inte torktumlare.
  • Använd deodorant utan aluminium för att minska risken för gula fläckar.

För fler generella tips kring hur du tar hand om dina kläder, läs gärna vår artikel om Klädvård.

1 recension av Skjorta ljusblå bomull linne

  1. johnalven (verifierad ägare)

    Lätt, luftig linne med riktigt intensiv blå färg. Beställde min som kortärmad pop-over vilket har gjort den till en klar semester- och strandfavorit. Enda nackdelen var att vi inte lade till tillräckligt med vidd över bröst och midja vilket gör den svår att få av själv när man är lite fuktig.

Skriv en recension

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Basplagg

Plagget har mycket breda och mångsidiga egenskaper vilket gör det perfekt som en del av basgarderoben.

Exclusive weave

Plagget har en mycket exklusiv vävtyp som produceras i mindre, limiterad upplaga.

Vår/Sommar plagg

Plagget och dess egenskaper lämpar sig optimalt för vår- och sommarhalvåret.
  • Dela den här produkten:
Sartorial Points som den här produkten genererar:
+ 80

Hantverk & Kvalité

Våra skjorttyger

Våra skjortor tillverkas efter hantverksmässiga principer, med stor hänsyn till kvalité och detaljer. Detta är viktigt för att skapa ett så hållbart och långsiktigt plagg som möjligt för dig som bär Blugiallo. För att kunna producera en skjorta som passar varje bärare unikt, är skjorttyget också en viktig del. Vi arbetar uteslutande med Europas främsta tygproducenter och kvalitén i våra skjorttyger är alltid kompromisslös. Har du frågor eller funderingar avseende våra kvalitéer – hör gärna av dig till oss så berättar vi mer!

Måttagning & Leverans

Passformsgaranti

Som ny kund omfattas du alltid av vår unika passformsgaranti. Om ditt plagg mot förmodan behöver justeras så ser vi till att ordna ändringar på befintligt plagg, samt uppdaterar dina mått i våra system för framtida ordrar. Du kan läsa mer om vår passformsgaranti under leverans & villkor. Om det är första gången du beställer ett måttsytt plagg så rekommenderar vi också att du tar del av vår guide avseende förväntningar & leverans.

Service

Har du andra frågor?

Vårt team hjälper dig med alla typer av frågor och råd inför ditt köp. Kontakta oss gärna via event@blugiallo.com, chatt eller på 033-13 10 00 för rådgivning om mått, konsultation kring design och tyger, eller om du undrar över något annat inför ditt köp.

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få senaste nytt, tips och erbjudanden från oss.